„Aš labai bijau. Bijau didelių koncertų, kurie labai atsakingi, tai nauja medžiaga“, - Jazzu pasakoja apie lapkričio 8 d. laukiantį naujojo albumo pristatymą.

„Pirmoji daina iš naujojo albumo gimė prieš dvejus metus. Kūrybinis procesas vyko visą laiką, tiesiog mes jo neviešinome. Esame abu emocionalūs, greitai užsidegame, greitai ir užgęstame. Su Leonu jaučiuosi taip gerai, kaip būdama viena“, - buvusiam gyvenimo, o dabar scenos partneriui gerų žodžių negailėjo Jazzu.

„Turiu savikritišką požiūrį į save, į tai, ką aš, mes darome. Man patinka valgyti. Tai ką, man dabar nevalgyti dėl to, kad aš esu apvali? Aš labai moteriškai, apvaliai graži“, - apie savo figūrą ir pomėgį maistui kalbėjo J. Arlauskaitė. Dainininkė teigė, kad jaučiasi gerai ir yra patenkinta savo išvaizda.

„Grikių nevalgau, ikrų nevalgau, košių labai nemėgstu, pieno“, - produktus, kurių nemėgsta, vardino Jazzu.

Grybų sultinio receptas – DELFI video siužete:

Picos su putpelių kiaušiniais, cukinija ir ančiuviais receptas – DELFI video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)