A. Pojavis davė Malmės arenoje įrengtoje studijoje. Už nugaros jam tuo metu vyko antrojo pusfinalio pasirodymai. Andrius interviu davė apie tris minutes, transliacija buvo tiesioginė.

Kaip DELFI pasakojo pats A. Pojavis, jo "BBC Three" žurnalistai domėjosi ir apie daug diskusijų internetinėje erdvėje sukėlusius judančius A. Pojavio antakius. Britai klausė, kaip jam pavyksta.

Dainininkas atsakė, jog tai jam padaryti pavyksta taip pat, kaip ir visiems žmonėms.

Laidos vedėja Andriui išsakė daug komplimentų ir patikino, jog britai konkurse jį palaiko. Anot "BBC Three" vedėjos, A. Pojaviui komplimentus perduoda daugybė britų moterų ir netgi vyrų.

„Netikėtų klausimų nesulaukiau, ji pati buvo nusiteikusi džiugiai, nekilo jai didelių klausimų. Prašė papasakoti apie batus. Klausė manęs, kaip išmokau judinti antakius, tai sakiau, kad jie patys juda, kaip ir kiekvieno žmogaus. Jeigu žmogus nori kažką išreikšti. Klausė ir kokios dainos man patinka, pasakiau, kad labai laukiu Bonnie Tyler pasirodymo“, - iškart po interviu DELFI pasakojo A. Pojavis.

Bebaigiant pokalbį prieš TV kameras laidos vedėja A. Pojaviui padovanojo baltus sportinius batelius, apie kuriuos jis dainuoja savo "eurovizinėje" dainoje. Ant vieno jų buvo užrašyta „Good“, ant kito - „Luck“ (Sėkmės – liet.).

Išėjęs iš studijos atlikėjas batelius pasimatavo. Dainininko kojų dydis yra 44-as, bateliai – 45 dydžio, tačiau mūsų atstovui „Eurovizijoje“ jie puikiai tiko.

A. Pojavio interviu BBC - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (358)