Pati B. Tyler neslepia susižavėjimo F. Mammadovu ir mato jį kaip vieną potencialų šių metų "Eurovizijos" laimėtoją. Bent jau taip skelbiama F. Mammadovo atstovų pranešime žiniasklaidai.

"Tai, kad Bonnie Tyler dalyvauja "Eurovizijoje", yra nepaprasta. Tai, kad lipsime į tą pačią sceną, man yra didelė garbė", - kalbėjo F. Mammadovas, tvirtai tikintis savo sėkme antrajame pusfinalyje.

Tuo metu B. Tyler, paklausta, ar kitais metais "Eurovizija" galėtų būti surengta Londone, atlikėja kalbėjo nesanti tuo labai tikra.

"Panašu, kad Azerbaidžanas turėtų laimėti konkursą šiemet. Faridas atlieka labai gražų kūrinį, jo balsas tiesiog puikus. Jis man skamba kaip "Eurovizijos" nugalėtojo. Pagrindinis dalykas yra tai, jog pasirodysime visi kaip įmanoma geriau, taigi, konkurso pabaigoje visi galėsime iškelti galvas", - kalbėjo B. Tyler.  

Faridas Mammadovas ir Bonnie Tyler

 
"Tačiau jūs pažiūrėkite į Faridą. Jis yra gražus, jis dainuoja labai gražiai, jis labai mielas. Esu pakankamai sena, kad galėčiau būti jo mama. Jis toks nuostabus vaikinas, jei būtų mano sūnėnas, aš visą laiką jį lepinčiau. Jis iš tiesų žavingas", - kalbėjo B. Tyler.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)