Vos atvykusi į spaudos konferencijų salę Malmės arenoje B. Tyler buvo pasitikta daugybės Europos reporterių ir fotografų. Užlipusi ant pakylos ji pasisveikino su susirinkusiaisiais, draugė paprašė padainuoti savo kūrinį "Turn Around". Po draugiško pasisveikinimo atlikėja buvo pasirengusi papasakoti apie tai, kaip nutiko, kad Didžiajai Britanijai atstovauja būtent ji.

"Mums labai reikia balsų. Juk žinote, Anglijai visuomet sunku jų gauti. Labai tikiuosi, kad mano gerbėjai balsuos už mūsų pasirodymą. Tereikia palaukti, ir pamatysime", - kalbėjo B. Tyler ir sakė žinanti, jog gerbėjų turi visame pasaulyje.

B. Tyler pasirodys didžiajame "Eurovizijos" finale kartu su visais kitais atlikėjais, kurie į finalą pateks iš pirmojo ir antrojo pusfinalių. "Eurovizijos" finalas - šeštadienį, gegužės 18-ąją.

Paklausta, ar turi kokį paslaptingą receptą, kaip užburti publiką, kaip pasirodyti kuo geriau, dainininkė tiesiog paprašė leisti jai finalo metu pasirodyti puikiai.
Bonnie Tyler

"Žinote, gali būti patyręs atlikėjas, dalyvavęs daugybėje muzikinių konkursų, tačiau labai daug šaunių atlikėjų "Eurovizijai" siūlo savo dainas, kurios yra labai geros. Prieš dalyvaudama "Eurovizijoje" kalbėjau apie tai su savo tėvais, jie mane palaiko", - pasakojo B. Tyler.

Pasiteiravus apie šių metų favoritus, Bonnie Tyler atskleidė, kad jai patinka Danijai atstovaujanti Emmelie de Frost, Rusijos atstovė Dina Garipova, taip pat ir Norvegijai atstovaujanti Margaret Bergner.

Paprašyta papasakoti, ką ilgiausiai išlaikė atmintyje apie "Euroviziją", B. Tyler prisiminė seną Ispanijos atstovų "Eurovizijoje" dainą, kuri kadaise Pietų Europos šaliai buvo iškovojusi pergalę tarptautiniame Europos dainų konkurse. Minėtą kūrinį B. Tyler dainuodavo klubuose Anglijoje.

"Be abejo, mano atmintyje ir "Abba". "Eurovizija", kurioje laimėjo "Abba", man buvo pati nuostabiausia iš visų, kurias esu mačiusi.

Paklausta, ar anksčiau yra apsilankiusi Švedijoje, B. Tyler pasakojo čia besilankiusi ne kartą.

"Esu koncertavusi čia daugybę kartų su muzikantų grupe. Tikiuosi čia ir vėl netrukus grįžti", - kalbėjo garsenybė.

Atlikėja po poros savaičių minės savo 62 gimtadienį. Paprašyta atskleisti, kaip minės šią sukaktį, B. Tyler juokavo, jog gimtadienį jau buvo pamiršusi.

"Per savo gimtadienį aš dirbsiu. Būsiu scenoje, jeigu neklystu, greičiausiai, Vokietijoje. Tai bus puikus laikas, dievinu buvimą scenoje", - atskleidė ji ir baigdama spaudos konferencdiją dar sykį paragino savo gerbėjus: "Labai prašau, balsuokite už Bonnie Tyler".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)