Rūpinkitės savo išvaizda

Pasitikėjimas savo išvaizda yra pirmasis žingsnis tikro seksualinio patrauklumo link. Leiskite sau investuoti į savo grožį – ar tai būtų apsilankymas kosmetikos parduotuvėje, ar nauja šukuosena. Išorė pakeis ir jūsų vidinę būseną.

Ištrūkite iš miesto

Užsirašykite į praktinę dailės pamoką gamtoje arba įsigykite paskutinės minutės išvyką savaitgaliui. Netikėtumas yra didelis afrodiziakas. Kai gyveni šiuo momentu, įmanoma viskas – tai jaudina ir yra seksualu.

Lieskite save

Po karšto dušo pamasažuokite kūną losjonu, o ne tiesiog juo išsitepkite. Arba pasidarykite atpalaiduojančią nugaros šveitimo procedūrą. Natūralios sveikatos šalininkai teigia, kad sausas trynimas sumažina toksinų kiekį, pašalina negyvą odos sluoksnį ir padeda kovoti su celiulitu.

Pakeiskite makiažą

Paryškinkite akis naujos spalvos akių pieštuku ar išmėginkite kitą lūpų blizgesį. Jei paprastai mėgstate natūralumą, pamėginkite storai nudažyti blakstienas. Jei jausitės graži, būsite seksuali. Skirkite papildomai tris ar keturias minutes makiažui, kad jaustumėtės patraukli – to reikia jums pačiai.

Pakeiskite plaukų sklastymą

Perkelkite plaukų sklastymą į kitą pusę – ši maža gudrybė daro stulbinantį poveikį. Taip pat kartkartėmis atmeskite atgal ant veido krentančias sruogas – juk žinote, kaip vyrus veikia koketiškas plaukų lytėjimas.

Daug sagučių

Jei vilkėsite rūbą su daug sagučių, jų atsagstymas ar paprastas persirengimas savaime virs gundančiu striptizu.

Skaitykite erotinius romanus

Pats žinojimas, jog viešumoje skaitote kažką rizikingo, sustiprins jūsų pasitikėjimą. Erotiniai romanai suteikia moterims idėjų ir pakursto jų vaizduotę.

Pakelkite krūtis

Kada paskutinį kartą nepagailėjote pinigų gerai liemenėlei? Dauguma moterų dėvi netinkamas liemenėles. Negailėkite pinigų geram apatiniam trikotažui. Tinkamai pakeltos krūtys padės jums pasijusti kaip brangiai apmokamam modeliui.

Lėtas šokis

Šokite lėtai ir glaudžiai susikabinę. Lėtas, sinchroniškas siūbavimas yra neįtikėtinai jausmingas ir intymus. Jis beveik prilygsta seksui.

Atgal prie juodos

Paryškinkite akis juodos spalvos šiek tiek patrinta linija. Tai suteiks jums viliojantį žvilgsnį. Šiek tiek netvarkinga išvaizda, tarsi ką tik būtumėt dūkusi lovoje, yra itin provokuojanti.

Flirtuokite!

Prisipažinkite atvirai, kada paskutinį kartą flirtavote su savo vaikinu? Prieš šimtą metų? Įsivaizduokite, kad jis yra naujas jūsų mylimasis ir kikenkite iš jo juokelių, dviprasmiškai palieskite dilbį, atsakykite koketiškais komentarais. Pasijusite kaip tais laikais, kai tik pradėjote susitikinėti.

Pabūkite natūrali

Kartais leiskite savo plaukams pailsėti nuo feno ir plaukų modeliavimo priemonių. Lengvai išsitaršiusios, seksualiai nesutramdytos sruogos paryškins jūsų laukinę pusę.

Vaidinkite

Ar kada troškote būti kaip Joan Holloway iš „Mad Men“ („Reklamos vilkų“) ar Eva Mendez? Apsimeskite jomis! Kai kitą kartą būsite žaismingos nuotaikos ir norėsite jaustis seksualesnė, tiesiog imkite mėgdžioti savo mėgstamą aktorę. Jūsų pasitikėjimas savimi šoktelės viršun.

Naujas apatinis trikotažas

Išmeskite tas nuskalbtas, išblukusias, jau ketverius metus nešiojamas kelnaites ir nusipirkite naujo apatinio trikotažo. Kuo seksualiau, tuo geriau, bet kelnaičių su juostele nesirinkite. Naujas bikinio stiliaus komplektukas ar šortukai gali paversti jus ypatinga.

Žaiskite virtuvės šefus

Maistas gali tapti puikiu afrodiziaku, o gaminti jį namuose su savo partneriu gali būti labai seksualu. Juk smagu suktis kartu ankštoje erdvėje ir ragauti maistą nuo vienas kito pirštų bei lūpų.

Sportuokite

Yra milijonas priežasčių, kodėl reikia sportuoti: kad atsikratytumėt antsvorio, kad išsivaduotumėt nuo streso ir, taip, kad sustiprintumėt savo seksualumą. Kartu su prakaitu išsiskiria endorfinai, suteikiantys natūralios laimės.

Kai jus kankina bloga nuotaika, drožkite į sporto klubą. Pasportavusi ant bėgimo takelio ar su treniruokliais, pasijusite stipresnė ir seksualesnė.

Žiūrėkite jam į akis

Kaip jūs elgiatės, kai norite pasimylėti? Veikiausiai kažką suburbate, nudelbusi akis. Bėgant metams, akių kontaktas tarp porų tampa vis retesnis. Kitą kartą žvelkite jam tiesiai į akis. Tai primins jam tas dienas, kai jis negalėdavo nuo jūsų atitraukti akių.

Masažuokite pėdas

Atraskite malonumą, masažuodamos savo pėdas. Jose yra tūkstančiai nervų galūnėlių ir jų stimuliacija jums sukels elektros bangeles. Masažą pradėkite nuo pėdos vidurio, nykščiais braukydama didžiojo ir mažojo kojų pirštų link. Tuomet nykščiais glostykite pėdų skliautą. Galiausiai išmasažuokite kiekvieną kojos pirštelį: trinkite juos iš apačios į viršų, tuomet aplinkui ir lengvai timptelėkite aukštyn.

Žaidimas su chalatėlio diržu

Išsimaudžiusi po dušu, neskubėkite apsirengti. Verčiau vaikštinėkite po namus, vilkėdama chalatėlį, laisvai sujuostą dirželiu ir suteikiantį jam progą vogčiomis žvilgčioti į jūsų kūną. Būdama nei nuoga, nei apsirengusi, spinduliuosite seksualine trauka.

Puoškitės net ir šaltą dieną

Vien dėl to, kad dabar žiema ir esate šiltai aprengusi, nereiškia, jog negalite atrodyti gundančiai. Nusipirkite gražias pėdkelnes. Gražus trikotažas sustiprins jūsų seksualumo jausmą.

Dalyvaukite mergaičių vakarėliuose

Kai darote kažką tik sau, lengviau prisiminti, kas buvote, prieš tapdama žmona ir motina. Dauguma vyrų sako, kad jų žmonos, pasilinksminusios tik su draugėmis, grįžta tarsi atgimusios iš naujo.

„Peep Show“

Užsidėkite šilkinę kreminės spalvos liemenėlę (tik be jokių pagalvėlių). Jūsų vyrukas suvaikės, pro žvilgančią, švelnią medžiagą išvydęs jūsų spenelių kontūrus. Be to, tokia liemenėlė bus kur kas patogesnė už nėriniuotą.

Padvigubinkite malonumą

Darykite viską dvigubai ilgiau. Užlaikykite jo bučinį dvigubai ilgesniam laikui. Skirkite dvigubai daugiau laiko kiekvienai sagutei atsagstyti ir t.t.

Nušvieskite vakarą

Šalia guolio uždekite kvepiančią žvakę ar per romantišką vakarienę įžiebkite žvakes žvakidėje. Žvakės liepsnelės skleidžia kur kas šiltesnę ir jaukesnę šviesą negu ryškios lempos. Jūs tikrąja to žodžio prasme išvysite save ir savo partnerį kitoje šviesoje.

Sužadinkite prisiminimus

Joanne Rock iš Niujorko turi susidariusi dainų rinkinį, kuris jai primena tas dienas, kai ji įsimylėjo savo vyrą. „Šios melodijos nuneša mano mintis į seksualias vieteles“, - sako ji. Taip pat galite ištraukti nuotraukas, darytas tuomet, kai tik pradėjote susitikinėti. Prisimenate tą nevaldomą geismą, kuris jus abu užvaldė? Patikėkite, jis vis dar čia.

Nepersistenkite

Neprotinga būtų tikėtis, kad viskas, ką darote, turi būti seksualu. Mes esame seksualinės būtybės, tačiau neturėtume būti gundantys visą laiką. Seksualiniai jausmai turi būti ypatingi. Kiekvienai moteriai reikia dienų, kai ji gali netvarkyti savo plaukų, vilkėti megztinius ir valgyti spragintus kukurūzus.

Įvertinkite savo privalumus

Paprastai mums užkliūna mūsų netobulumai, tačiau surengusios sau realią apžiūrą galite turėti daug naudos. Apsirenkite gražiausią ir daugiausia pasitikėjimo savimi suteikiančią suknelę bei apžiūrėkite save viso ūgio veidrodyje. Sutelkite dėmesį į tas vietas, kurios jums labiausiai patinka: tvirtas šlaunis, blizgančius plaukus ar iškilią krūtinę.

Meskite šonan megztinius

Jie patogūs. Jie jaukūs. Jie neturi paryškinto juosmens. Tačiau tai neseksualus drabužis. Jeigu megztiniai yra tapę kasdiene jūsų uniforma namuose, vargu ar su jais galite jaustis seksuali. Žinoma, jums nereikia namuose mūvėti tinklinių kojinių, tačiau įsigykite drabužių, kurie padėtų jums laisvalaikiu atrodyti seksualiai, net jei tai tebūtų liemenė ar tamprės.

Demonstruokite jausmus viešumoje

Nesakome jums elgtis kaip paaugliams, tačiau kartais viešumoje pademonstruoti jausmai gali daug ką pakeisti. Sekite Reeese Witherspoon bei Jimo Totho ar Beyonce bei Jay - Z pavyzdžiu ir stovint prie raudono šviesoforo signalo prancūziškai pasibučiuokite, pasiglamonėkite parke ar vaikštinėdami susikabinkite už rankų.

Praktikuokite jogą

Neseniai „Journal of Sexual Medicine“ paskelbtas tyrimas parodė, kad moterys, kurios reguliariai praktikavo jogą, jautėsi seksualesnės. Mokslininkai tvirtina, kad taip gali būti dėl to, jog joga sustiprina minties ir kūno ryšį bei pasitikėjimą savimi. Tai skatina romantiškesnę savijautą.

Tarp mūsų mergaičių

Yra viena priežastis, paaiškinanti, kodėl moterys haremuose būdavo labai artimos. Moterys, būdamos tarp kitų moterų, kurios jomis rūpinasi ir jas palaiko, būna savimi. Tai seksualioji moterų galios realybė bet kokiame amžiuje.

Eikš, katyte

Galbūt jūs nedalyvaujate atrankoje naivios merginos vaidmeniui, bet apsimesti labai smagu! Kol jis jus stebi, išrieskite savo nugarą taip, kad viliojančiai išsikištų jūsų užpakaliukas. Tuomet iškelkite virš galvos rankas, kad įsitrauktų jūsų pilvas, ir siekite dangaus. Tai prikausto žvilgsnį ir... kutena.

Taisykitės drabužius

Tiesiog retkartčiais perbraukite ranka per savo klubus, tarsi norėdama palyginti sijono raukšles, ar per savo palaidinės iškirptę atidenkite petį, tarsi norėdama pasitaisyti liemenėlės petnešėlę. Šie veiksmai yra labai moteriški, pasijusite tikrai gundanti. Be to, vyrams labai patinka stebėti, kaip moteris glosto savo odą.

Išjunkite

Mobilųjį telefoną. Televizorių. Kompiuterį. Šios technologijos neleidžia jums pabūti su savimi, nekalbant apie kitus žmones. Kiekvieną dieną kelioms minutėms išjunkite prietaisus, kad galėtumėt skirti laiko tik sau. Užsiimkite tik viena veikla – valgykite ar tik skaitykite knygą. Atsijungimas nuo pasaulio padeda pirmenybę suteikti sau pačiai ir tuo pačiu primena, kokia mylima esate.

Stebuklingi prisilietimai

Seksualiai lieskite savo vyrą už miegamojo sienų. Vieną vietą spustelėkite, kitą pamasažuokite. Tai jums abiems primins, kad fiziniai kontaktai dienos metu gali virsti aistringu patalų šiugždėjimu naktį.

Susikurkite erdvę be vaikų

Niekas taip nežudo aistros kaip kambarys, pilnas išmėtytų žaislų, sauskelnių maišų ir flomasteriais piešto meno. Susikurkite namuose erdvę tik suaugusiems, kurioje galėtumėt susikoncentruoti ties savimi. Tai gali būti jūsų miegamasis. Jokių žaislų ir fotografijų su dievinamais vaikų veidais. Tai turi būti aplinka, skirta jums, kaip meilužiams, o ne mamai ir tėčiui.

Ypatingieji kvepalai

Ar turite kvepalus, kurie primintų jums itin karštą naktį su jūsų žmogumi? Tai gali būti puikus afrodiziakas, padėsiantis jums jaustis ir kvepėti seksualiai.

Maudykitės vonioje

Kartą per savaitę (arba dažniau, jei turite galimybių) prileiskite vonią šilto vandens, įpilkite vonios putų, užsidekite žvakes ir romantiškai pagulėkite vonioje. Taip, tai galbūt banalu. Tačiau šiltos putos ant nuogo kūno sustiprins jūsų geidulingumą ir primins, kaip svarbu skirti laiko santykiui su savimi.

Flirtuokite su kitais vyrais, bet atsargiai

Mes žinome, kad jūs mylite savo vyrą, bet kartais būna naudinga sulaukti dėmesio ir iš kitų vyrų. Nekaltas flirtas padės jums apie save galvoti šiek tiek geriau. Tik atsargiai rinkitės tokio pramoginio flirto objektą. Stenkitės, kad jūsų flirtas būtų lengvas ir trumpas. Svarbiausia, nedarykite to darbovietėje.

Suteikite sau malonumą pati

Seksas yra nuostabus dalykas, tačiau turint galvoje jūsų ir jūsų vyro užimtą, jis ne visada būna geriausia išeitis. Penkių minučių gali pakakti, kad atsipalaiduotumėt ir suteiktumėt sau malonumą pati. Tik įsitikinkite, kad užsirakinote duris!

Eidama siūbuokite klubais

Kaip galite nesijausti karšta, jei viliojančiai vaikščiosite? Atpalaiduokite klubus ir leiskite jiems siūbuoti iš vieno šono į kitą. Jeigu vieną pėdą statysite tiesiai prieš kitą, jūsų klubai linguos natūraliai. Nepamirškite ištiesinti nugarą ir šiek tiek atkišti krūtinę. Taip pat turėkite galvoje, kad batelių pakulnė, net ir nedidelė, daro stebuklus su moters laikysena.

Žiūrėkite aistringus filmus

Ar jums patinka Ryanas Goslingas? Tuomet į savo žiūrimų filmų sąrašą įtraukite „Crazy, Stupid Love“ („Kvailą, beprotišką meilę“). Arba kitą filmą, kurį jūs su savo būsimuoju vyru žiūrėjote per penktąjį pasimatymą, bet ne viską matėte ekrane. Moterims (kaip ir vyrams) vaizdas gali daryti stiprų įspūdį, todėl malonumas akims privers jus pasijusti seksualesne.

Nuleiskite balsą

Kai lovoje sakote jam kažką aistringo, tarkite tai maždaug dviem tonais žemesniu balsu. Ir pridėkite šiek tiek alsavimo, kaip Marilyn Monroe. Netgi jūs pati nustebsite, kaip gundančiai skamba jūsų balsas.

Viskas vienu metu

Ar kada nors pastebėjote, kad didžiausi sekso simboliai viską daro seksualiai: ar sakytų komplimentą, ar vaikščiotų po kambarį, ar siurbčiotų vyną. Tai būdas prikaustyti kiekvieną dėmesio gramą ir sustiprinti laukimą. Tai itin galingas seksualumo užtaisas.

Demonstruokite savo grožybes

Vilkėkite palaidines su iškirptėmis, kuris atidengtų jūsų gražų, bučinių prašantį kaklą. Segėkite sijoną su skeltuku, pro kurį šmėžuotų jūsų kojos, ar užsidėkite suknelę, kuri viliojančiai apglėbtų jūsų liekną liemenį. Aptempti drabužiai, jei tik galite juos sau leisti, yra karšta mados tendencija. Jūs ir jūsų gerbėjai nepamirš, kas teikia jums žavesio.

Pajuskite ritmą

Nesate gera šokėja? Kam tai rūpi? Paleiskite savo mėgstamą muziką ir tiesiog šokite. „Kai visu kūnu judate pagal muzikos ritmą, jums pradeda patikti tas jausmas ir tai, ką gali jūsų kūnas“, - teigė „Hip Brazil Dance and Fitness“ autorė Vanessa Isaac. – Pažadinusios savo vidinį ritmą, pažadinsite ir seksualumą“.

Miegokite nuoga

Vien dėl to, kad einate miegoti, nereiškia, kad negalite skirti kelių minučių seksualiam užsiėmimui. Prieš miegą nusiprauskite duše ir nesivilkite jokios pižamos ar naktinukų. Miegoti pataluose nusimaudžiusiai, pasitepusiai drėkinamuoju kremu ir niekuo neapsirengusiai neabejotinai yra kažkas erotiško.

Pradėkite pirma

Kada paskutinį kartą pirma jį pakibinote? Žnybtelėkite jam į sėdmenis, kai jis eina pro jus, arba nužvelkite jį nuo galvos iki kojų, kraipydama galvą: „Mm mm“. Tai atgaivins jausmą, jog privalote jį turėti!

Džir džir!

Susitarkite su vyru, jog kitam rytui nustatysite žadintuvą pusvalandžiu anksčiau. Prabuskite anksčiau nei įprastai ir šiek tiek nuogi paišdykaukite, kol pasinersite į dienos darbus.

Nutildykite vidinį balsą

Kartais būna sunku nutildyti vidinį balsą galvoje, nuolat mėginantį mus įtikinti, jog nesame pakankamai gražios. Kartais manome, jog esame visiškai nepatrauklios vien dėl to, jog tinkamai nenusiskutome kojų. Kiekvieną pirmadienį paskirkite kovai su tokiu balsu, turėdamos galvoje, kad jis nebūtinai būna teisus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)