Simboliškai prisižadėję praeiviai sulaukė malonaus atlygio – jiems skirto mimų pasirodymo bei riestainio su gerumo citata.

„Per pusvalandį gerais visus metus būti pažadėjo pusšimtis žmonių, išdalinome visą pintinę riestainių, prie kurių buvo pririšti lapeliai su žinomų žmonių mintimis apie gerumą. Net ir skubantys į ar iš traukinių stoties noriai stabtelėdavo pasižiūrėti mimų pasirodymų, bendravo, domėjosi, kas ir kodėl čia vyksta,“ – sako viena iš akcijos iniciatorių Justina Vaitiekūnaitė.

Pasirodymas traukinių stotyje – viena iš keturių aukok.lt, mission.lt ir kelių dešimčių savanorių šią savaitę vykdomų socialinių akcijų. Gerumo misijos tikslas – skleisti žinią apie gerų darbų darymo svarbą ir priminti, kad sunkiau gyvenantiems žmonėms pagalba yra reikalinga visus metus.

Ši netikėta akcija – jau antroji šią savaitę. Pirmadienio pavakarę Vilniaus gyventojus ir miesto svečius nudžiugino Kalėdų Senelių kostiumais vilkinčių iniciatyvių jaunuolių pasirodymas. Kudirkos aikštėje susirinkę Kalėdų Seneliai sušoko nuotaikingą šokį ir taip pradėjo simboliškai pavadintą „Gerumo savaitę“.

Kitos šią savaitę numatomos socialinės akcijos:
Lapkričio 22d., ketvirtadienį, 11:00 Kalėdų Senelių pasirodymas Vilniaus Kalvarijų turguje.

Lapkričio 23d., penktadienį, 17:00 Kalėdų Senelių pasirodymas įvairiose viešojo transporto priemonėse (susitikimas prie Vilniaus traukinių stoties)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)