Šią savaitę turėjau du darbus, vienas buvo grožio žurnalui, o kitas - rūbų katalogui. Pirmame darbe fotografavausi kartu su Olga, fotosesija vyko mažame baseine, tik veidas po vandeniu. Antras darbas vyko ne Guangzhou, tad teko 2 valandas vykti iki kito miesto, į fotosesijos vietą, tai vieta, kur filmuojami filmai. Tad gana įdomiai pralėkė dienos.

Eamonas išvyko, dauguma kitų vaikinų taip pat iškeliauja. Ryt išvyksta Domi, tad šiandien visi susirinkome mūsų apartamentuose ir drauge gaminome spageti su įvairiais užpilais.

Keistas jausmas, kai žinai, jog rytoj to žmogaus nebematysi, galbūt niekada nepamatysi. Tai tarsi antra šeima. O tu pabundi kitą rytą ir jų jau nebėra, visą savaitę jaučiamės tokie tušti, kol pagaliau apsiprantam. Na, bet toks jau tas modelio darbas, kažkas atvažiuoja, kažkas išvažiuoja.

Prieš porą dienų su Rasa važiavome į Beijing Lu - tai gatvė su daugybe parduotuvėlių, eidamos gatve jautėmės kaip įžymybės, nes sustabdę praeiviai prašydavo nusifotografuoti su jais. Patikėkit, tose parduotuvėlėse galima rasti visko, nuo padirbtų Prada rankinukų iki... vištų.

Rūbų tiek daug, jog po kurio laiko pradeda viskas mirguliuoti akyse. Apsipirkome ir traukėme namo metro, visą kelią mus filmavo nepažįstamasis. Graudu ir juokinga, kiekvieną dieną į tave spokso, fotografuoja. Tai vargina. Į svetimšalius Lietuvoje niekas taip nespokso, bet čia tai yra normalu, tad belieka nekreipti dėmesio.

Po savaitės laukite naujų mano nuotykių.

Iki susitikimo.
Dijora!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją