Kiekvienos dienos vakare gauname žinutę, kurioje būna parašyta, kada prasidės darbas ir kiek kastingų turėsime. Kai atliekame užduotis, iškart grįžtame namo. Pakalbame su šeima, draugais, vėliau sulaukiame svečių ir kartu žiūrime filmus, ruošiame vakarienę, jaukiai ir linksmai leidžiame laiką, kas nors išsiruošia šėlti ir į klubus.

Kartais, norėdami atitrūkti nuo rutinos, užlipame ant stogo, tiesiog sėdime tylėdami ir apmąstome dienos įvykius.

Visos dienos maždaug panašios. Žinoma, kartais vyksta testinės fotosesijos, po kurių papildome savo portfolio. Tai labai svarbu, nes klientas pagal šias nuotraukas vertina, ar mes tinkamos darbui.

Neseniai vykusioje testinėje fotosesijoje kartu su manimi dalyvavo Olga ir brazilas Adriel, kuriam neseniai sukako 18 metų.

Fotografavausi su 4 vestuvinėmis suknelėmis. Pozuojant vis su kita suknele, prieš tai reikia nuo A iki Z pakeisti makiažą ir šukuoseną. Po tokių eksperimentų mano plaukai atrodė kaip šieno kupeta, juk jie buvo suvelti, ištiesinti, garbiniuojami ir vėl suvelti. Tik po 2 plaukų kaukių pavyko juos atgaivinti!

Fotosesijos dažniausiai trunka apie 9 valandas. Po to tegali svajoti apie pilną lėkštę maisto, dušą ir lovą.

Kol mano dienos slenka įprastu režimu, mano draugė estė Merilin išgyvena naujus potyrius. Ji buvo trims dienoms išvykusi į katalogo fotosesiją, kurioje pozavo su 2 rūbų komplektais.

Įdomiausia, kad ji susipažino su vaikinu, kurio vardo nebeprisimena. Spėkite, kas vėl įvyko? Taip, meilė iš pirmo žvilgsnio.

Deja, jiems teko išsiskirti. O dėmesį rodęs Eamon po poros dienų išvyks į Šanchajų. Labai dėl to liūdime – tapome kaip šeima.

Jau po savaitės papasakosiu apie naujus atradimus.

Iki susitikimo.
Dijora!