"Žaliajame kambaryje", kur antrąjį pusfinalį stebėjo Lietuvos delegacija "Eurovizijoje", paskelbus rezultatus kilo sąmyšis. Lietuviams besilinksminant ir visiškai nesitikint, buvo paskelbta, jog Lietuva - pirmoji iš antrojo pusfinalio dalyvių patenka į finalą. Tuo metu D. Montvydas teištarė: "Ką?! Lietuva?!". Neilgai trukus Donatas turėjo keliauti į spaudos konferencijų salę.

Donatas į spaudos konferencijų salę buvo pakviestas pirmasis. Jis čia atvyko drauge su Lietuvos delegacijos "Eurovizijoje" atstovu Audriumi Giržadu. Drauge su D. Montvydu spaudos konferencijoje dalyvavo ir kitų devynių valstybių atstovai (Norvegijos, Švedijos, Serbijos, Makedonijos, Estijos, Bosnijos ir Hercegovinos, Ukrainos, Maltos ir Turkijos), patekę į finalą.

"Jaučiuosi laimingas", - spaudos konferencijoje kalbėjo mūsų šalies atstovas. Pasiteiravus, kaip jaučiasi po pergalės antrajame pusfinalyje, Donatas džiaugėsi savo sėkme.

"Žaliajame kambaryje", kur buvo ir DELFI, D. Montvydo vadybininkas Martynas Tyla sakė, jog šis laimėjimas buvo labai netikėtas.

"Reakcija buvo nulinė. Kaip išėjo, neįsivaizduoju, bet išėjo, kaip išėjo. Gulėjau ant grindų ir bandžiau mojuoti vėliavėle, o kas išėjo, patys matėt. Ir ačiū visiems, kurie nelinkėjote patekti į finalą. Jūs esate labai geri žmonės. Ir jūs palinkėsit mums dar geriau pasirodyti", - DELFI emocingai kalbėjo M. Tyla.

Po keleto klausimų spaudos konferencijoje, Donatui teko traukti burtus, kelintu numeriu jis pasirodys finale. Atlikėjas ištraukė ketvirtąjį.

Donato Lietuvoje jau laukia sugrįžimo iš "Eurovizijos" koncertų turas. Birželį Vilniuje, Klaipėdoje, Kaune ir Šiauliuose.

Visi antrojo pusfinalio dalyviai, patekę į finalą:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (842)