Tai, kad mūsų šalies vardą ji girdi ne pirmą kartą įrodo ir tai, jog 2010 metais dainininkė kartu su lietuviais dalyvavo didžiuliame projekte „Rytų-Vakarų sintezė“, miuzikle „Notre Dame de Paris“. Čia atlikėja pasirodė su mūsų šalies žvaigždėmis.

„Nuo vaikystės mano tėvai visada skiepijo meilę išdidžiai laisvai Lietuvos tautai. Mano šeimoje iki šiol su pasididžiavimu pasakojama apie lietuvišką krepšinį bei Arvydą Sabonį. Aš pati daug skaičiau ir daug girdėjau apie Koršunovo bei Nekrošiaus teatro meną“, - pasakoja „Eurovizijos“ dalyvė.

Žvaigždė neslepia svajojanti apsilankyti mūsų šalyje: „būtinai atvažiuosiu į Nidą, aplankysiu krištoliniai švarius centrinės Lietuvos ežerus, pasinersiu į vaizdingą Lietuvos gamtos grožį ir, be abejo, susipažinsiu su Lietuvos krepšiniu bei kultūra iš arti“.

Sabinos "eurovizinė" daina:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)