Pasirodymo metu D. Montvydas akis buvo paslėpęs po tamsiu raiščiu, pabrėžusiu dainos žodžių prasmę. Specialus rūko efektas D. Montvydui dainuojant dengė grindis. LED projekcijose - šokantys siluetai.

Atlikėjas dainą "Love is Blind" atliko tris kartus.

Likus keletui minučių iki pasirodymo, D. Montvydas žurnalistms užkulisiuose kalbėjo, jog viduje jaučiasi taip, kaip žodžiais negali išsakyti. "Tai jaudina, tačiau neapibūdinama", - sakė jis.

Atlikėjas mano, jog dalyvavimas "Eurovizijoje" - dar vienas rimtas žingsnis jo karjeroje.

"Noriu, kad mano dainą "Love Is Blind" išgirstų ir suprastų visi", - kalbėjo D. Montvydas.

Po pasirodymo D. Montvydas, pasakodamas įspūdžius, sakė, jos galbūt scena vizualiai ir atrodo didelė, tačiau iš tiesų nėra tokia.

"Didžiąją jos dalį užima grafika, ekranai ir apšvietimai. Grubiai tariant, visa tai labai palaikys atlikėją. Labai daug šviesų, iki šiol tiek neteko matyti, todėl paliko įspūdį. Gerai parepetavome. Raištis nukrito, triuką padarėme, iš esmės viską padarėm, kaip pirmam sykiui, viskas gerai", - DELFI kalbėjo D. Montvydas.

D. Montvydas į Baku turi atsivežęs du akių raiščius. To, kurį ryšės pusfinalio metu, repeticijoje nenaudojo.

"Tiesiog nenoriu jo nusiėmęs numesti ant grindų, nenorėčiau, kad suskiltų. Taigi, turime antrą raištį, kuris pavaduoja pirmąjį. Nesklandumų nebuvo ir tikrai nebus", - pasakojo jis.

Paklaustas, kaip vertina "Eurovizijos" organizatorių komandą, D. Montvydas juos apibūdino kaip geranoriškai padedančius profesionalus.

"Net išklausę 15-os ar 20-ies atlikėjų jie į viską žiūri pozityviai, priima mūsų kritiką, be pykčio. Jie - profesionalai, žino, ką daro. Manau, taip ir turėtų būti. Tai man pakelia ūpą", - DELFI kalbėjo Lietuvos atstovas "Eurovizijoje".

Klausiamas apie balsą, D. Montvydas džiaugėsi, jog nereikia daug laiko skirti prasidainavimui dėl šilto Baku oro.

Tuo metu atlikėjo vadybininkas Martynas Tyla sakė, jog pirmąją repeticiją vertina labai gerai.

"Didžiausia problema, kad neturiu prie ko prikibti", - juokavo M. Tyla ir pridūrė, jog tai, ką matė scenoje, jį pradžiugino.

Reportažas apie Lietuvos atstovo pirmąją repeticiją - netrukus DELFI TV reportaže.

D. Montvydas repeticijos metu - DELFI nuotraukų galerijose:

D. Montvydas prieš repeticiją - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (328)