1993 m. Gisele sudalyvavo Brazilijos „Elite Model Look“ konkurse, kur laimėjo antrą vietą. Tais pačiais metais ji pateko tarp 15 „Elite Model Look World“ konkurso finalisčių. 1996 m. Gisele Bündchen buvo pakviesta dalyvauti Niujorko mados savaitės pasirodymuose.

Karjeros aukštumų Gisele Bundchen pasiekė 1998 m. po pasirodymo dizainerio Alexander MacQueen kolekcijos pristatyme. Ji patraukė dėmesį savo mėlynomis akimis, ryškiais skruostikauliais bei atletišku kūnu, kurį dar labiau išskyrė sveikas įdegis ir moteriškos linijos. 1999 m. Gisele diktavo šiuolaikinės merginos tendencijas visame pasaulyje.

Šiuo metu Gisele Bundchen jau yra nusifotografavusi daugiau nei 500 žurnalų viršelių. Be to, modelis dirbo žymiausiuose pasaulio mados namuose, tokiuose kaip „Dior“, „Mark Jacobs“, „Valentino“ ir „Micheal Kors“ bei ilgą laiką buvo „Dolce & Gabbana” reklaminis veidas.

Pastaruoju metu Gisele remia įvairias humanitarines akcijas – skiria lėšų sergantiems ŽIV/AIDS, krūties vėžiu, rėmė nukentėjusius nuo cunamio tragedijos Japonijoje. 2009 m. Jungtinių Tautų Organizacija jai suteikė Geros valios ambasadorės vardą už prisidėjimą prie aplinkos saugojimo.

Pasiekti tokios sėkmės Gisele Bundchen padėjo ne tik jos išskirtinis grožis, bet ir profesionalumas, humaniškumas bei verslumo savybių derinys. Kaip sakė „Dolce & Gabbana” mados namų dizaineriai: „Gisele yra pasitikinti savimi, nepriklausoma ir turi išskirtinį grožio suvokimą. Ji yra tokia, kokia turėtų būti tikra moteris.“