Kelią į konkursą merginai nužymėjo populiarus socialinis tinklalapis “Facebook”: pastebėjusi jame žinutę, Merilin sesuo paragino išmėginti laimę ir bandymas pasiteisino su kaupu.

„Konkurso finale dalyvavo 40 merginų, buvo didelė konkurencija, todėl nė nesvajojau nugalėti, - norėjau tiesiog pabandyti. Buvau šokiruota, sužinojusi, kad laimėjau konkursą. Mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Supratau, kad turiu vykti į Kiniją atstovauti Estijai, nors to visai neplanavau”, - pasakoja Merilin.

Merilin Kask

Anksčiau modelio patirties neturėjusiai merginai laimėjimas atrodė tarsi sapnas. Vis dėlto, pergalė patvirtino, kad svarbiausia yra pasitikėjimas savimi. Būsimoms konkurso „Elite model look” dalyvėms estė visų pirma ir pataria būti drąsioms. Pasak jos, neužtenka būti aukštoms, plonoms ir gražioms – reikia visuomet išlikti savimi.

Apie „Elite model look”

„Elite model look” yra prestižinis tarptautinis modelių atrankos konkursas, kuriame kasmet dalyvauja daugiau nei 350 tūkst. merginų iš 70 šalių. Konkursas suteikia joms išskirtinę galimybę būti pastebėtoms mados pasaulyje, tapti modeliais ir siekti karjeros aukštumų. Balandžio 5 dieną prasidėjo atranka į konkursą „Elite model look Baltics 2012”.

Jo nugalėtojos varžysis dėl galimybės atstovauti savo šaliai prestižiniame „Elite model look world” finale Kinijoje ir pasirašyti trejų metų sutartį su „Elite“ agentūra. Merginas, kurios atstovaus Lietuvai „Elite model look Baltics 2012”, „Elite“ komanda atrinks gegužės pabaigoje Vilniuje.

Regioninės atrankos vyks gegužės 12 - 20 dienomis Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose, Skuode, Telšiuose, Šilutėje, Utenoje, Jonavoje, Tauragėje, Raseiniuose ir Zarasuose.

Galerija: