DELFI jau rašė, jog „Beepost“ sukūrė D. Montvydui atvirlaiškį. Įmonės atstovai įsitikinę, jog tai – puikus būdas išreklamuoti mūsų šalies atlikėją ne tik mūsų šalyje, bet ir visoje Europoje.

„Neabejojame, kad su laiku tokie atvirukai pabirs po Europą. Dainos pavadinimą supranta bet kurioje Europos šalyje esantys žmonės. Šią žinią galima bus ne tik pamatyti, bet ir pajausti, nes ant atviruko yra užrašas ir brailio raštu“, - kalbėjo „Beepost“ atstovė.

„Beepost“ D. Montvydui padovanojo 3000 atvirukų, kurie bus platinami atlikėjo gerbėjams.

Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ ant minėtų atvirukų užrašė savo autografą. Šie atvirlaiškiai bus dalijami Lietuvoje.

Gegužės pirmąją vyksiančiame dviejų valandų D. Montvydo koncerte, kurį transliuos Lietuvos televizija, žiūrovai turės galimybę siųsdami SMS atlikėjui skirti po penkis ar dešimt litų.

„Kalbant apie šią akciją ir praėjusiais metais sakėme, jeigu turite kur išleisti tuos pinigus, ar jūsų kaimyno vaikas alksta, mes į tuos pinigus nepretenduosime. Jeigu galite leisti paaukoti Donatui, mes būsime už tai jums labai dėkingi“, - kalbėjo Lietuvos televizijos vyriausiasis prodiuseris Audrius Giržadas.

Tuo metu ir pats D. Montvydas džiaugėsi, kad atsiranda žmonių, kurie atlikėjui nori paaukoti pinigų.

Atlikėjas, viešėdamas Amsterdame ir duodamas interviu BBC, CNN bei kitų žiniasklaidos kanalų reporteriams, papasakojo apie dviejų valandų koncertą ir sukėlė jų nuostabą. Esą tai, kad gyvo garso koncertas truks dvi valandas, labai nustebino žiniasklaidos atstovus.

„Esu jaunas atlikėjas, man 24 metai, esu labai laimingas“, - kalbėjo D. Montvydas.

Koncerte su Lietuvos atstovu pasirodys Linas Adomaitis, Rosita Čivilytė, Edmundas Seilius, Kristina Zmailaitė, Sasha Song, Aistė Petkevičiūtė, Monika Linkytė. Renginį ves „Labo ryto“ vedėjas Ignas Krupavičius.

Atvykę į koncertą atlikėjo gerbėjai, galės įsigyti ir solinį D. Montvydo albumą. Jis dienos šviesą išvys gegužės pirmąją. Dainos, sugulusios į debiutinį albumą, įrašytos per penkerius pastaruosius metus. Tai – pirmas D. Montvydo, atlikėjo, kaip jis pats sakė, atraminis taškas.

Visą dieną gegužės pirmąją LTV eteryje nuo ryto bus galimybė siųsti SMS ar skambinti ir aukoti mūsų šalies atstovui. Anonsai apie galimybę paremti mūsų šalies atstovą bus anonsuojama daugelyje laidų.

Pagrindines dalyvavimo „Eurovizijoje“ išlaidas dengia LRT. Gegužės pirmąją surinkti pinigai bus naudojami įvairioms atlikėjo reikmėms, susijusioms su pasiruošimu tarptautiniam dainų konkursui, reklamai, kelionėms.

„Šiemet „Eurovizija“ bus įspūdinga ir labai brangi“, - kalbėjo A. Giržadas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)