Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija kviečia konkurse dalyvauti visus 9-18 metų Lietuvos moksleivius, turinčius fizinę negalią. Esė tema – „Atrask Azerbaidžaną“ („Discover Azerbaijan“), kalba – anglų, maksimalus ilgis – du A4 formato lapai. Rašinių laukiame iki balandžio 16 d. 18 val.

Esė konkurso nugalėtojas laimės kelionę į Baku ir galės dalyvauti tarptautinio „Eurovizijos“ dainų konkurso finaliniame koncerte. Jam bus suteikta galimybė pažinti turtingą Azerbaidžano kultūrą, aplankyti muziejus, gražiausias ir istorines šalies vietas.

Visas kelionės, apgyvendinimo ir buvimo šalyje išlaidas nugalėtojui ir jį lydinčiam asmeniui apmokės Heydaro Aliyevo fondas. 2004 m. įkurta nevyriausybinė ir nekomercinė organizacija rūpinasi jaunųjų talentų išsilavinimu ir sveikata, neįgaliems vaikams suteikia galimybę tobulėti ir ugdyti savo gabumus. Fondas pastatė 400 mokyklų ir 20 darželių, suremontavo daugiau kaip 30 našlaičių prieglaudų ir internatų.

Konkurso taisykles ir išsamią informaciją rasite ČIA.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją