Dainininkas gimė 1988 metų lapkričio 27 dieną. Save jis įvardija kaip rokerį, dainų autorių ir gitaristą.

Slovakijos atstovas „Eurovizijos“ dainų konkurse teigia mylintis „humoro jausmo nestokojančius žmones ir tokius džiaugsmą teikiančius dalykus kaip muzika, sportas, joga, meilė ir gamta. Kalbėdamas apie savo kuriamą ir atliekamą muziką, jaunasis atlikėjas tvirtina, jog jį įkvepia tokie muzikos pasaulio grandai kaip „Led Zeppelin“, „Whitesnake“, „Alter Bridge“, „30 Seconds to Mars“, „Dream Theater“, „Metallica“, Johnas Mayeris, „Enigma“, Sade, Ennio Morricone ir netgi Antoninas Dvorakas.

Baku M. Jasonas Mai atliks savo kūrybos dainą „Don‘t Close Your Eyes“. Dainą prodiusiuoja Michaelis „Elvis“ Baskette. Šiuo metu kaip tik kuriamas dainos vaizdo klipas – jis bus pristatytas publikai jau kitą savaitę.

Kol kas dainą galite išgirsti čia:

Teigiama, jog M. Jasonas Mai Slovakijos atstovu „Eurovizijos“ dainų konkurse buvo pasirinktas dėl skleidžiamo šarmo ir potencialo nustebinti visą Europą „pašėlusiu pasirodymu ant scenos ir energinga roko daina“. Ar pavyks vaikinui užkariauti Europos širdis? Pamatysime jau gegužės pabaigoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)