„Man, tiesą pasakius niekas labai neužkliuvo – daina atlikta gražiai, vaikinas savo išvaizda irgi akies nerėžia – tikrai netikiu, kad užimsime aukštą vietą ar labai išsiskirsime, nebent Donatas prieš pasirodymą išgertų puslitrį – tada, žinoma įstrigsime į atmintį visiems. Tai kas, kad ne dainos atlikimu“, - juokavo M. Mikutavičius.

Po kelių akimirkų, jau surimtėjęs, vyras teigė, jog dalyvavimas tokio lygio konkurse duos naudos tik pačiam Donatui: „Jaunas vyrukas pasiklojo puikius pamatus savo tolimesnei karjerai. Mūsų politinė situacija nėra tokia, kad turėtume šansų laimėti, nemyli mūsų pasaulis taip, kaip kai kurių kitų šalių, tad Donato pasirodymas „Eurovizijoje“ naudos duos tik jam pačiam“.

„Eurovizijos“ konkursas Azerbaidžano sostinėje Baku vyks gegužės 22-26 dienomis, D.Montvydas pasirodys antrajame pusfinalyje, kuris vyks gegužės 24 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją