19-metė atlikėja sako, jog šiais metais yra pagaliau subrendusi nugalėti nacionalinėje atrankoje bei visiškai nebijo atsakomybės, kuri, pergalės atveju, lauktų Baku vyksiančiame finale.

„Gal šiais metais jau prisikaupė pakankamai energijos ir noro, kad laimėčiau „Eurovizijoje“, bet aš manau, kad, kaip ir anksčiau, man svarbiausia yra gerai pasirodyti. Jeigu tavo daina pasieks klausytojų širdis - tai bus nesvarbu, laimėsi ar pralaimėsi, nes tai vis vien suteiks kažką gero“, – sakė jau trečią kartą nacionalinėje atrankoje dalyvaujanti M. Linkytė.

Dainininkė nemėgsta, kai ją pradeda lyginti su populiaria atlikėja Kate Perry, kurios dainas merginai teko atlikti viename projekte. Ji yra ypač dėkinga savo vokalo mokytojai Rositai Čivilytei, iš kurios gavo neįkainojamų pamokų.

„Man labai daug davė Rosita Čivilytė. Tai buvo geriausia, ką galėjau atrasti muzikoje. Ji parodė, kad neužtenka tik gerai dainuoti. Yra nemažai gerai dainuojančių Lietuvoje, tačiau tikrai ne visi moka perteikti jausmus. Pagrindinis dalykas, kurio išmokau pas R. Čivilytę – reikia dainuoti ne tik balsu, bet ir širdimi“, – pagyrų savo mokytojai negailėjo dainos „Happy“ atlikėja.