Dainininkė tvirtina, jog jos tikslas – pradžiuginti gerbėjus ir parodyti jos nemėgstantiems savo „įvairiapusiškumą“, skelbia eurovision.tv.

Dalindamasi įspūdžiais apie jausmus tapus Ispanijos atstove „Eurovizijoje“, atlikėja sakė: „Esu labai laiminga ir kupina vilties, tai buvo gana netikėta“. Svarbu pažymėti, jog P. Soler muzikos pasaulyje jau sukasi 17 metų, ji išleido 10 albumų, pelnė kelis apdovanojimus, tarp kurių – 2011 metų „Latin Grammy“ už geriausią flamenko albumą.

Atlikėja sakė, kad į „Euroviziją“ vyks ne su flamenko stiliaus daina, o su popmuzikos kūriniu ar balade, kurių gausu jos naujausiame albume „Una Mujer Como Yo“.

Tikrasis P. Soler vardas – Pilar Sanchez. Ji gimė Sevilijoje 1978 metais, dainuoja nuo mažų dienų. Pirmąjį albumą išleido dar 1994 metais. Nuo to laiko jos albumai ne kartą tapo platininiais ir auksiniais. 2011 metų „Eurovizijoje“ Diuseldorfe Ispanijos atstovė Lucia Perez su daina „Que Me Quiten Lo Bailao“ užėmė tik 23-ąją vietą. P. Soler tikisi, jog jos pasirodymas Baku gegužės 26 dieną bus sėkmingesnis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją