Visą mėnesį „zombių“ medžiotojai - DELFI skaitytojai - fotografavo labiausiai patinkančius prastai atrodančius daugiabučius, jų detales, laiptines ir t.t.

Nuo Vilniaus iki Telšių, nuo Palangos iki Didžiasalio - konkurso „Zombevilis“ dalyviai apsupo visą Lietuvą, įamžindami ne tik niūriausius daugiabučių vaizdus.

Per keturias savaites publikavome per 700 nuotraukų, iš kurių komisija atrinko 40 verčiausių, iš jų - 18 tų, už kurias galima balsuoti. Konkurso užduotis buvo fotografuoti tik prastai atrodančius Lietuvos daugiabučius ar jų detales. Kitokio pobūdžio nuotraukos konkursiniame balsavime dalyvauti negalėjo.

Galutinį sprendimą, kas taps konkurso nugalėtojais ir bus tituluoti geriausiais „namų zombių“ medžiotojais, priims skaitytojai. Balsavimas vyks iki sausio 15 dienos.

Komisijos atrinktų nuotraukų albumas:

Konkurso dalyviai bus apdovanoti pavydo vertais prizais:

I vieta – konkurso iniciatoriaus dovanojamas prizas – itin vertinamas tiek mėgėjų, tiek profesionalų - fotoaparatas „CANON PowerShot G12“.
II vieta – DELFI honoraras - 500 Lt.
III vieta – DELFI paguodos honoraras – 300 Lt.

Labai vertų, tačiau nelaimėjusių nuotraukų autoriai bus apdovanoti specialiais paguodos prizais.

Pažymėkite Jums labiausiai patikusią nuotrauką ir viso sąrašo apačioje spauskite mygtuką Rinktis. Iš vieno IP balsuoti galima 5 kartus.


Visas skaitytojų nuotraukas galite pamatyti čia:

Konkursas „Zombervilis“. Skaitytojų nuotraukos. 1 savaitė
Konkursas „Zombervilis“. Skaitytojų nuotraukos. 2 savaitė
Konkursas „Zombervilis“. Skaitytojų nuotraukos. 3 savaitė
Konkursas „Zombervilis“. Skaitytojų nuotraukos. 4 savaitė