Taigi užpilui pagaminti reikia penkių šaukštų erškėtuogių, kurias užpilame litru verdančio vandens. Paliekame (geriausia termose) 8-12 valandų. Šiltą užpilą reikia gerti po kelias stiklines per dieną arba bet kada, kai norisi atsigerti. Galima pasaldinti medumi, tačiau tik prieš pat vartojimą.

Rekomenduojama gerti visu ligos periodu. Kitas vitamino C šaltinis – juodieji serbentai. Juodųjų serbentų arbata gaminama taip pat, kaip aviečių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją