4 avokados,
3 supjaustyti laiškiniai svogūnai (1 atsidėkite papuošimui),
2 skiltelės česnako,
½ citrinos sultys,
6 mėtų lapeliai,
po šlakelį Tabasco ir Vorčesterio padažo,
druska ir pipirai,
2 šaukštai grietinės,
1 stiklinė vandens.

Avokadas, laiškinius svogūnus, česnaką, citrinos sultis, mėtos lapelius ir padažus sudėkite į smulkintuvą ir išplakite iki vientisos masės.

Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. Sudėkite grietinę, supilkite vandenį. Jei per tiršta, įpilkite daugiau vandens. Bent valandą palaikykite šaldytuve ir patiekite apibarstę svogūnų laiškais.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją