Dainos vaizdo klipo idėja užsimezgė dar 2009 metų vasarą, tačiau filmavimo darbai buvo atidėti, nesuradus tinkamos erdvės. Kai „Menų spaustuvė“ noriai priėmė grupę į savo „Juodąją salę“, prasidėjo filmavimo darbai. „Dainos vaizdo klipas pasakoja istoriją apie kovą su reiškiniais, kurie stengiasi daryti įtaką ir keisti muziką, palenkti ją sau naudinga linkme“, - šypsosi režisierius ir animatorius Robertas Navecka.

„Visas procesas truko aštuonias valandas, dainos ištraukos buvo kartojamos septyniasdešimt kartų, taip gaunant daugiau nei dvi valandas vaizdo medžiagos. Per tą laiką suvalgėme tris šeimynines picas. Sudėtingiausia užduotis filmavimo metu buvo pakabinti mane žemyn galva ant pakeliamosios konstrukcijos – kas mums puikiai ir pavyko“, - džiaugėsi grupės vokalistas Justinas Jarutis.

Džiaugsmo ir energijos iškrovos „fryksai“ pastarąjį mėnesį turėjo per akis - ką tik pasibaigė jų pirmasis debiutinio albumo pristatymo turas, nudžiuginęs energingu rokenrolu Vilniaus, Kauno bei Klaipėdos publiką.

Artimiausiuose alternatyvaus „tūso“ dirigentų planuose nusimato daug rokenrolo vasaros festivaliuose. Birželio 25-27 dienomis energingieji „Freaks On Floor“ pasirodys muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją