Vasara – suskaičiuota

„Trečią kartą pas mus atvykstantis Markus Schulz pats pareiškė norą sugrįžti į „Exit“. Mūsų durys vienam populiariausių pasaulio didžėjų visuomet atviros – net ir ne sezono metu“, - sakė svečią pasitiksiantis Ignas.

Prasidėjęs šiltasis metų periodas – pats darbymetis Markus Schulz, kurio kassavaitinė radijo laida „Global DJ Broadcast“ skaičiuoja per 10 mln. klausytojų visame pasaulyje. Vasarą didžėjus per savaitę vidutiniškai suspėja į penkis pasirodymus skirtinguose kraštuose.

Šią, kaip ir kiekvieną, vasarą atlikėjo laukia įtemptas festivalių maratonas. Po pasirodymo klube „Exit“ Markus Schulz vyks į „Global Gathering“ Minske. Liepos mėnesį atlikėjas šokdins „Riofest“ Vengrijoje, „Sunrise Festival 2010“ Lenkijoje, „Pleasure Island“ Čekijoje, „Tomorrow Land“ Belgijoje, „Nature One“ Vokietijoje ir „Global Gathering“ D. Britanijoje. Rugpjūtį didžėjaus pasirodymas suplanuotas „Dance Walley“ festivalyje Olandijoje.

Markus Schulz neaplenks ir šimtus tūkstančių vasarotojų sutraukiančios Ibizos salos. Didžėjus tęs rezidenciją salos klube-gigante „Amnesia“. Čia su Markus Schulz šį sezoną suplanuotos net šešios karštos klubinės datos.

Grįžta su nauju albumu

Žinant, kad per metus Markus Schulz į didžiausias planetos scenas lipa ne mažiau 200 kartų, didžėjaus produktyvumas studijoje tiesiog pribloškia.

Šių metų pradžioje atlikėjas savo fanus pradžiugino kompiliacija „Las Vegas'10“. Tai – jau penktasis Markus Schulz klubinis rinkinys, dedikuotas karščiausiems pasaulio šokių taškams. Prieš tai atlikėjo dėmesio sulaukė Majamis, Ibiza, Amsterdamas ir Torontas.

Prieš kelis mėnesius „Exit“ svečias pristatė dar vieną rinkinį. Šįkart – jubiliejinį „15 Years Of The Gallery“, skirtą prestižiniams klubų renginiams „The Gallery“. Į kartu su žurnalu „DJ Mag“ išplatintą kompiliaciją Markus Schulz įtraukė visus didžiausius dekados hitus. Tarp jų – šokinę „Audioholics“ bombą „External Key“, kuri savo laiku sprogdino ir senąją klubo „Exit“ aikštelę.

Gera žinia dabartiniams klubo lankytojams – Markus Schulz į „Exit“ sugrįžta su nauju albumu „Do You Dream?“. Progressive trance žvaigždė ištikima sau – galingos boso linijos ir į dangų skraidinančios melodijos išliko pagrindiniu didžėjaus „arkliuku“. Pusantrų metų studijoje užtrukęs Markus Schulz darbas muzikos parduotuves pasieks po kelių dienų, o „Exit“ šokių aikštelėje visu garsu skambės jau birželio 19 dieną.

Paskutinis Markus Schulz vizitas „Exit“ klube:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją