Penelopės Cruz gaspačo reikės 450 g pomidorų, 1 ar 2 agurkų, vieno raudonojo pipiro, 2 ropinių svogūnų, česnako skiltelės, 100 g baltos duonos skrebučių, arbatinio šaukštelio druskos, pusės arbatinio šaukštelio džiovintos paprikos, alyvų aliejaus, vyno acto, petražolių.

Nulupkite pomidorų luobelę. Bus lengviau, jei nuplikysite juos karštu vandeniu. Pomidorus sutrinkite, kaip įmanoma smulkiau supjaustykite ir pipirą, prieš tai pašalinę sėklas. Susmulkinkite agurką ir česnaką. Sumaišykite daržoves, užpilkite jas 450 ml šalto vandens, įliekite 2 valgomuosius šaukštus acto, pasūdykite, gerai išmaišykite.

Tuomet įpilkite du šaukštus aliejaus, įberkite džiovintos paprikos. Prieš patiekdami, dar kartą gerai išmaišykite. Ant viršaus užberkite skrebučių ir užbarstykite smulkiai supjaustytų petražolių.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją