Visos lėlės sukurtos dailininkų rankomis pagal XIX a. Prahos meistrų tradicijas ir kiekviena iš jų turi savo sukūrimo, gyvenimo ir mirties istoriją. Spektaklio unikalumą lemia ne tik klasikinės lėlės, tačiau ir neįprastas tradicinės pasakos raiškos ir perteikimo būdas meninėje erdvėje, pasitelkiant meninių simbolių priemones ir veiksmą perkeliant į koncentruotą erdvę.

Vaikus ir tėvelius pasitiks graži Užupio gamta, čiurlenanti Vilnelė ir jau vasariškai besišypsanti saulutė. Į spektaklį pakvies aktoriai Rasa Strauzaitė ir Linas Barauskas. Susirinkusiems po darbo tėveliams ir mažyliams padovanosime gerą nuotaiką, linksmą spektaklį ir kartu su šeima leidžiamą laiką, kuris toks neįkainuojamas ir šį kartą toks visiškai nemokamas.

„Senamiesčio lėlės“ laukia visų savo senų ir naujų draugų Užupio g. 2a, Užupio meno inkubatorius, birželio 2d. 18 val. Dalyvausiančius kviečiame registruotis iš anksto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją