Miranda Kerr gimė Sidnėjuje, tačiau augo mažame Australijos Gunedos miestelyje. Vaikystėje ji mėgo važinėtis motociklais ir jodinėti arkliu savo močiutės ūkyje. Daugelyje interviu M.Kerr prisimena vaikystę kaip labai žemišką ir paprastą gyvenimo laikotarpį, kuomet nereikėdavo sukti galvos, kaip atrodai, kaip rengiesi, nes tai paprasčiausiai visai nerūpėjo.

Būdama paauglė M.Kerr laimėjo žurnalo „Dolly“ surengtą modelių konkursą. Prizas buvo žurnalo fotosesija Sidnėjuje. Kartu tai tapo M.Kerr gimtadienio dovana - prieš pat sukankant 14-ai ji išvyko į sostinę fotografuotis. Po šios fotosesijos pasipylė visa lavina kritikos „Dolly“ žurnalui - jis buvo kaltinamas jaunų merginų išnaudojimų, pornografija, pedofilija. Tačiau pati M.Kerr, prisimindama šią situaciją, yra pasakiusi: „Dolly“ žurnalas yra skirtas paauglėms, ne pagyvenusiems vyrams, tad nematau, kodėl reikėtų piktintis. Be to, mano fotosesijoje visai nebuvo nuogumo, pozavau apsirengusi - juk nuotraukos buvo skirtos žiemos kolekcijai! Visa ši kritika tikrai yra ne kas kita, kaip dūmai be ugnies.“

Nepaisant visų kalbų, M.Kerr netrukus pradėjo dirbti su agentūra „Chic“. Pasipylė užsakymai, daugiausiai - maudymosi kostiumėlių reklamoms, taip pat banglenčių sporto prekių ženklams. M.Kerr žinomumas augo, ir 2003 m. ji išvyko į Niujorką - platesnius mados verslo vandenis. Po metų ji pasirašė sutartį su modelių agentūra NEXT, ir nuo šio momento užskymai ėmė plaukte plaukti. M.Kerr dirbo tokiems prekių ženklams kaip: Alex Perry, Baby Phat, Lisa Ho, Voodoo Dolls, Levi's, Bettina Liano, Nicola Finetti, L.A.M.B., Heatherette, Betsey Johnson, Trelise Cooper, Jets, John Richmond, Blumarine Swimwear, Anna Molinari, Rock and Republic, Roberto Cavalli. Taip pat ji pasirodė žurnalų „Elle“, „Vogue“, „Harper's Bazaar“ puslapiuose.

2007 m. M.Kerr tapo „Victoria's Secret“ angelu. Ji buvo pirmoji australė, tapusi šios kompanijos prekės ženklo veidu.

26-erių merginos šlovė auga, o kartu su ja - ir finansai. Kasmečiame geriausiai mokamų modelių sąraše, kurį skelbia žurnalas „Forbes“, ji buvo 9-oje vietoje. Nuo 2008-ųjų liepos iki 2009-ųjų birželio M.Kerr uždirbo solidžią sumą – 3 mln. JAV dolerių (apie 7,4 mln. Lt).

Ne prasčiau klostosi ir jos asmeninis gyvenimas – mergina gyvena su 33-ejų Holivudo gražuoliu O.Bloomu.

M.Kerr išpažįsta nichiren budizmą - japonišką budizmo atšaką. Kiekvieną rytą ir vakarą ji meldžiasi po 20 minučių, medituoja, praktikuoja jogą ir garsiai skaito prasmingus ir dvasingus tekstus. Pasak M.Kerr, jos gyvenimo siekis yra džiaugtis kiekviena diena ir momentu, taip pat ji tiki, kad gyvendami turime siekti harmonijos.

M.Kerr daug dėmesio skiria savo kūno puoselėjimui. Dažnai renkasi garuose gamintą maistą - daržoves, žuvį, stengiasi niekada neapsunkinti organizmo. Galbūt dvasios ir kūno harmonija ir yra šios moters grožio ir sėkmės paslaptis?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją