Ji buvo pastebėta per grupės „Cure“ koncertą Toronte ir pradėjo modelio karjerą iš karto po mokyklos baigimo. Nuo to laiko jos nuotraukos pasirodė daugybės žurnalų viršeliuose, ji dalyvavo tokių garsių dizainerių kaip Ralphas Laurenas ir Donna Karan kolekcijų pristatymuose, filmavosi filmuose ir kartu su kolege manekene Amber Valletta vedė MTV laidą „House of Style“.

Sh. Harlow yra „Chanel“ kvepalų „Coco“ atstovė. Ji turi du jaunesnius brolius, Chrisą ir Nathaną.

2007 m. liepos mėn. ji atsidūrė tryliktoje žurnalo „Forbes“ paskelbto daugiausiai uždirbančių pasaulio supermodelių penkioliktuko vietoje.

2007 m. ji dirbo su „Jones New York“, „Tumi“, „Tiffany&Co“, „Nautica“ ir „Chloé“. Po metų ji pasirodė „Valentino“ 2008 m. pavasario/vasaros kampanijoje.

Neseniai ji tapo vieninteliu „Viktor & Rolfs“ 2009 m. pavasario/vasaros kolekcijos pristatymo skaitmeninio podiumo modeliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją