N. Auermann atvyko į Paryžių 1990 m. ir nesėkmingai pasirašė sutartį su „Karins“ modelių agentūra. 1991 m. ji pasirašė sutartį su „Elite Model Management“. Tačiau jos karjera tapo sėkminga tik tuomet, kai ji šviesiai nusidažė plaukus kolekcijos pristatymui. Ja pradėjo domėtis visi žurnalai - nuo „Harper‘s Bazaar“ iki „Vogue“. Iki 1994 m. Nadja Auermann (tuo metu turinti trumpus plaukus) buvo populiarus podiumų ir žurnalų nuotraukų modelis. Tai patvirtino 26 puslapių Neimano Marcuso fotosesija žurnale „Harper‘s Bazaar“ ir vėlesnės nuotraukos „Vogue“ žurnale 1994 m. Jos nuotraukos pasirodė ant dviejų storų rudens mados žurnalų viršelių. Modelio nuotraukos taip pat mirgėjo Prancūzijos žurnale „Vogue“ ir „Benetton“ drabužių reklamose. 1994 m. rugsėjo mėnesio „Harper‘s Bazaar“ numerio viršelyje buvusi N. Auermann nuotrauka buvo sukritikuota dėl pernelyg ryškaus makiažo.

N. Auermann dirbo „Versace“ modeliu. Ji pasirodė dėvėdama trumpą sijoną klasikinėje šios bendrovės reklaminėje nuotraukoje kartu su Kristen McMenamy, Christy Turlington, Claudia Schiffer, Cindy Crawford ir Stephanie Seymour. Reklamą fotografavo Richardas Avedonas. Ateinančiais metais ją fotografavo Ellen von Unwerth, ji pasirodė daugybėje žurnalų ir jų viršeliuose.

1997 m. N. Auermann susilaukė pirmojo vaiko su Olafu Bjornu. Tai buvo mergaitė, vardu Cosima. Praėjus dviem metams ji ištekėjo už vokiečių aktoriaus Wolframo Grandezkos. Tais pačiais metais porai gimė sūnus Nicolas. Jie išsiskyrė po kelerių metų.

Mėlynakė blondinė N. Auermann tiki, kad norint būti gražia, reikia dėti pastangas. Ji reguliariai darosi manikiūrą, geria vitaminus ir stiprina nagus, desertu mėgaujasi tik kartą savaitėje. Ji yra pasakiusi: „Mano darbas – būti liekna“.

Pastaraisiais metais N. Auermann sukūrė savo kvepalus („Nadja Auermann“) ir pradėjo vaidinti. Ji nusifilmavo dviejuose vokiečių filmuose: „Letztes Kapitel“ (2005) ir „Dornroschens Leiser Tod“ (2004). Modelis visame pasaulyje garsi savo nepaprastai ilgomis kojomis, kurių ilgis – 112 cm.

N. Auermann mėgsta atostogauti Vokietijos Heiligendammo kurorte Baltijos jūros pakrantėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją