K.Elson yra žygiavusi podiumu su daugelio garsių dizainerių drabužiais. Tai Marcas Jacobsas, Jean-Paul Gaultier, „Chanel“, „Dolce & Gabbana“, „Versace“. Jos įvaizdį „Yves Saint Laurent“, Jean-Paul Gaultier, „Louis Vuitton“, „Versace“, „Christian Dior“, „Burberry“ ir „Chanel“ prekių ženklai naudojo reklaminėse kampanijose visame pasaulyje. K.Elson ne kartą pakliuvo ant žurnalų „Vogue“, „W“, „Dazed & Confused“, „Numéro“, „Marie Claire“, „Elle“ viršelių.

1998 m. K.Elson gavo TV kanalo „VH1“ „Metų modelio” apdovanojimą (prieš tai jį laimėjo Kate Moss).

K.Elson nusifilmavo keliuose muzikiniuose vaizdo klipuose, filmuose apie madą.

K.Elson turi vintažinių daiktų parduotuvę Nešvilyje, kurioje galima rasti retų senovinių aksesuarų ir daiktų, suknelių ir papuošalų.
2010 m. pradžioje žinoma JAV mados kompanija „St. John“ paskelbė K.Elson savo naujuoju reklaminiu veidu. Prieš tai juo buvo aktorė Angelina Jolie.

K.Elson taip pat yra YSL kvepalų „Opium“ reklamos veidas.

K.Elson yra ištekėjusi už grupės „The White Stripes“ vokalisto Jacko White’o. Juodu susitiko 2005 m. grupės vaizdo klipo „Blue Orchid“ filmavimo aikštelėje. Pasak klipo režisierės, Florijos Sigismondi, galima buvo jausti, kaip tarp Jacko ir Karen užsimezgė ypatingas ryšys ir energija. Tepraėjus mėnesiui jie susituokė. Vestuvių ceremonija vyko kanojoje, Amazonės upėje, o porą sutuokė šamanas. Vėliau santuoką įtvirtino ir katalikų kunigas.

2006-aisiais porai gimė duktė Scarlett Teresa, o vos praėjus metams - sūnus Henry Lee. Laiminga šeima šiuo metu gyvena Nešvilyje, JAV Tenesio valstijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją