14-metė Daria buvo aukšto ūgio, liesa, turėjo siaurus klubus ir dėvėdavo sportinę liemenėlę. Ji niekuomet rimtai negalvojo apie modelio karjerą. Mergina įsisuko į šį verslą per savo mokyklos draugės mamą, kuriai priklausė modelių ir talentų mokykla. Daria pradėjo ją lankyti, o vėliau perėjo į „Elite Models" agentūrą.„Image group“

Iš pradžių Daria daugiausiai dirbo vietos (Kanados) užsakovams, tačiau vėliau jai pavyko išplaukti ir į tarptautinius vandenis.

Iki šiol D.Werbony yra dirbusi su „Prada“, „Yves Saint Laurent“, „Versace“, Marcu Jacobsu, „Louis Vuitton“, „Gucci“, „Givenchy“, „Belstaff“, „Lancôme“, Ralphu Laurenu, „Christian Dio“r ir „Chanel“.

Pirmąjį savo darbo sezoną ji pradėjo ypač sėkmingai: 2 kartus nusifotografavo ant žurnalo „Vogue Italia“ viršelio, dalyvavo „Prada“ mados namų rudens/žiemos reklamos kampanijoje.

2007 m. liepą žurnalas „Forbes“ paskelbė D.Werbowy devintąja daugiausiai uždirbančių modelių sąraše. Ją pralenkė tik Karolina Kurkova, Natalija Vodianova, Carolyn Murphy, Alessandroa Ambrosio, Adrianoa Lima, Heidi Klum, Kate Moss ir Gisele Bündchen. D.Werbowy per 2006-2007 metus uždirbo apie 3.5 milijono JAV dolerių.

2008 m. rugsėjo mėnesį Daria buvo pristatyta kaip kandidatė į Kanados šlovės alėją. Ji – antroji Kanados manekenė po Lindos Evangelistos, kurios žvaigždė sužibo Kanados šlovės alėjoje greta kitų žinomų šalies žmonių vardų.

Tais pačiais metais D. Werbowy pristatė naują „Lancôme“ makiažo kolekciją.

Žurnale „Vogue Paris“ D. Werbowy šiemet pateko į geriausių šio dešimtmečio modelių 30-tuką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją