Raquel Zimmermann (Brazilija)

Mėlynakė blondinė Raquel Zimmermann kilusi iš Rio Grandės do Sulo (pietinė Brazilija). Šiandien jos vardas yra bene žinomiausias mados versle. Jau beveik dešimtmetį mergina yra „ant bangos“ – ją nuolat pasirenka garsiausios kompanijos, žinomiausi dizaineriai. Didžiąją dalį Rakelės laiko, žinoma, užima modelio darbas, tačiau kai turi laisvą minutę, ji mėgsta važinėti riedlente.

Natasha Poly (Rusija)

Natasha Poly gimė Permėje, Rusijoje. Tikrasis jos vardas yra Natasha Polevshchikova, tačiau moteris pavardę susitrumpino. Pastaruoju metu Natasha dalyvavo daugybėje reklaminių kampanijų, jos veidą rinkosi didelį svorį mados pasaulyje turintys vardai, tarp kurių – „Gucci“, „Missoni“, Jil Sander. Natasha yra dažnai giriama už nepaprastą sugebėjimą transformuotis ir keisti savo veido išraiškas. Po Lindos Evangelistos tai dar vienas modelis-chameleonas. Natashos eisena bei poza taip pat yra labai atpažįstama, unikali ir būdinga tik jai. Šiuo metu Natasha Poly gyvena Niujorke.

Sasha Pivovarova (Rusija)

Sasha Pivovarova gimė Maskvoje, Rusijoje. Modelio karjerą ji pradėjo 2005-aisiais, kai draugas, fotografas, parodė ją agentūrai IMG, Niujorke. Po dviejų savaičių ji sudalyvavo „Prada” kolekcijos pristatyme Milane ir netrukus buvo pasirinkta šių mados namų veidu. Sasha Pivovarova pasirašė su „Prada” reklamos sutartį trejiems metams. Mergina yra ištekėjusi už ilgamečio savo vaikino Igorio Vishnyakovo, yra vegetarė nuo 12-os metų.

Lara Stone

Lara Stone gimė olandės ir anglo šeimoje, Geldrope, Nyderlanduose. Užaugo Mierlo mieste. Pirmą kartą mergina buvo pastebėta Paryžiaus metro, kuomet tebuvo 12-os. Penkiolikmetė Lara sudalyvavo „Elite Model Look” konkurse ir buvo atrinkta į modelius. 2006 m. ji pasirašė sutartį su IMG agentūra ir jau pirmaisiais metais pateko į žinomiausius mados žurnalus. Lara nemėgsta vaikščioti podiumu dėl paprastos priežasties: jos pėdos yra mažos, tad dažnai batai, kuriuos tenka dėvėti modeliui, jai per dideli. „Eidama nuolat galvoju: nenukrisk, tik nenukrisk…”, - sako Lara.

Anja Rubik

Anja Rubik gimė Čestochovoje, Lenkijoje, 1985 m. Mergina dar būdama vaikas apkeliavo pusę pasaulio. Anja yra gyvenusi Graikijoje, Kanadoje, Pietų Afrikoje. Modeliu rimtai pradėjo dirbti baigusi britų mokyklą Paryžiuje. Anją Rubik šiuo metu galima pamatyti aibėje žurnalų, išleistų visame pasaulyje: „Vogue“, „Numero“, „Harper's Bazaar“ ir t.t. Anja Rubik priklauso modelių agentūrai NEXT.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją