Kaip atskleidė kūno kultūros mokytojas Žilvinas Eidukaitis, tai vienintelė vieta šalyje, kurioje propaguojama ši išskirtinė veikla.

Kol visuomenėje netyla diskusijos, kaip turėtų atrodyti šiuolaikiška mokykla, lazdijiečiai ėmėsi veiksmų – progimnazijoje įrengta moderni laboratorija, daug dėmesio skiriama emociniam ir kūrybiniam ugdymui. Kaip pastebi chemijos mokytoja Asta Eidukaitienė, atnaujintoje laboratorijoje vaikai dirba noriai.

Lazdijų gimnazistai atskleidė, kad mokykloje tvyranti atmosfera – ne mažiau svarbi. Anot abituriento Kipro, smagu mokytis draugiškoje, palaikančioje aplinkoje.

Psichologė Asta Česnienė atkreipė dėmesį, kad mokykloje taikoma programa „Kubas“ davė teigiamų rezultatų – vaikai ne tik įsivertino savo matematikos pasiekimus, bet ir turėjo progą geriau pažinti save, suprasti stipriąsias ir silpnąsias puses, mokėsi kelti tikslus ir jų siekti.

Kitas istorijas rasite rubrikoje – Ačiū už pamokas.

Naujų ugdymo metodų taikymą, tinkamo emocinio klimato kūrimą, mokyklos bendruomenės telkimą skatina ES fondų finansuojamos priemonės - „Kokybės krepšelis“, „Ikimokyklinio ir bendrojo ugdymo mokyklų veiklos tobulinimas“, „Mokyklų pažangos skatinimas“ ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)