Dar vienas įstaigos išskirtinumas yra didelis dėmesys informaciniam ugdymui. Informatikos, Juozo Tūbelio progimnazijoje, mokoma nuo pirmos klasės. Kaip pastebi direktoriaus pavaduotoja ugdymui pradinėms klasėms Liucija Varnienė, šiuolaikinėje visuomenėje informacinis mąstymas tiesiog būtinas, nes įvairūs įrenginiai ar prietaisai mus lydi kiekviename žingsnyje – vaikai turi mokėti jais naudotis.

„Man mokykla tai yra ne tik darbas. Tai – kūrybinis procesas, į kurį įsijungia ir vaikai, ir mokytojai, ir mokinių tėvai, ir visuomenė, ir bendruomenė, kuri mokykloje yra“, – sako Rokiškio Juozo Tūbelio progimnazijos direktorius Zenonas Pošiūnas.

Kitas istorijas rasite rubrikoje – Ačiū už pamokas.

Naujų ugdymo metodų taikymą, tinkamo emocinio klimato kūrimą, mokyklos bendruomenės telkimą skatina ES fondų finansuojamos priemonės - „Kokybės krepšelis“, „Ikimokyklinio ir bendrojo ugdymo mokyklų veiklos tobulinimas“, „Mokyklų pažangos skatinimas“ ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)