Ar karas turi įtakos kriptovaliutų rinkai? Kaip keičiasi kriptovaliutų kainos? Kokią įtaką joms turi energijos kainų šuolis? Kaip kinta jų populiarumas Lietuvoje? Galiausiai, ar Rusija išnaudoja kriptovaliutas sankcijoms apeiti?

Į šiuos ir kitus klausimus atsakys ir įžvalgomis apie rinkos reguliacijos poreikį laidoje, kurią veda Aušra Jurgauskaitė, dalinsis virtualaus turto rinkos dalyviams atstovaujančios asociacijos „Crypto economy organisation“ prezidentas Vytautas Kašėta, Lietuvos banko Investicinių paslaugų ir bendrovių priežiūros skyriaus vyr. specialistas Tomas Petronis ir „MEV Capital“ vadovas Gytis Trilikauskis.

„Virtualaus turto rinka išgyvena pakilimus ir nuosmukius, tai jau ne pirmas kartas. – situaciją komentuoja V. Kašėta. – Šiuo metu turime recesiją, o ši rinka yra ankstyvoje vystymosi stadijoje. Dabar bene ryškiausiai matome antrąjį rinkos kritimą nuo 2017 m. buvusios euforijos, nors tie, kurie analizuoja šią rinką, jau yra bene bent dvi-tris tokias vadinamąsias korekcijas matę.“

Apie tai plačiau sužinosite laidoje. Visa laida prieinama Žinių radijo rėmėjams „Contribee“ platformoje ir „Delfi Plius“ prenumeratoriams.