Monika atvira – Koršunovo mūzos ir vienišos mamos etiketės jos neskaudina: „Gal aš pati niekada nebuvau tinkama šeimai“. O ką ji atsakys į klausimą, ar ją yra kuris nors vyras tikrai įskaudinęs? 

Kita tema: buvęs Rusų dramos teatro režisierius, psichoterapeutas ir bene pirmasis koučingo specialistas Lietuvoje Oleg Kovrikov – kodėl pasiturintis verslininkas apsigyveno name iš molio ir šiaudų? Keliaukime į mistinę vietą – garso kupolą, čia nuolat pilna svečių iš įvairiausių pasaulio šalių, o lietuviai Olegui už keturis savaitgalius sesijų moka net po 2 tūkstančius eurų.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją