Savo kolegoms aktoriams jis būtinai patartų ir dalyvauti įvairiuose TV projektuose, kad ir tokiuose kaip „Muzikinė kaukė“, kur tenka kiekvieną laidą save sulaužyti ir sudėlioti iš naujo.

Jis pats yra dalyvavęs ne viename projekte. Štai šokių projekte „Šok su žvaigžde“ jis rado širdies draugę – šokėją Ievą Konopliovaitę. „Aš nėjau nuotykių ieškoti. Mes nebuvome pasimylėję labai labai ilgai“, – paklaustas, kaip greitai projekte užgimė jo ir jai paskirtos šokių partnerės aistra, teigia A. Eisimantas.

Aktorius laidoje papasakojo ir apie savo santykius bei po to sekusias skyrybas su aktore bei dainininke Inga Jankauskaite, kaip ir apie tai, ar nesijautė esantis tokios garsios, talentingos moters šešėlyje. Taip pat paatviravo apie savo ankstesnę santuoką ir santykius su dukra. Tiesa, paklaustas, kiek mergaitei metų, jis sudvejojo.

Apie visa tai ir dar daugiau – išankstinėje laidos „Nepatogūs klausimai“ su Rolandu Mackevičiumi premjeroje tik „Delfi Plius“ prenumeratoriams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją