Laidos vedėjas Rolandas Mackevičius pasiteiravo E. Mildažytės apie jos ilgametę karjerą populiarioje laidoje „Bėdų turgus“. 

„Kiek kartų norėjau šitą laidą baigti dėl to, kad pačioje manyje atsirado daug cinizmo. Atsiranda labai daug apnašų. Melas, kad žmogus visą laiką gali būti vienodai jautrus – ne, yra tik tam tikros istorijos, kur tave paliečia. Esi žmogus, kuris turi padaryti laidą iš dviejų ar trijų istorijų per savaitę, surasti tam tikrą kiekį pinigų – kas yra pragaras, kaip pats puikiai supranti, ir padaryti ją kokybišką bei žiūrimą. Tai galiu paskayti taip, kad kai ateidavo jaunos naujos redaktorės dirbti, pirmąjį atlyginimą visada palikdavo ten, kur jos atvykdo filmuoti, po to situacija lengvėdavo, o vėliau jos visai racionaliai galvodavo, kaip galima bendrais resursais pagelbėti tai šeimai, be kažkokio didžiulio asmeninio indėlio. Nes tu negali persirgti visom ligom, negali išmylėti visų pasaulio vaikų ir negali padėti viso pasaulio neįgaliems, pagyvenusiems ir t. t. Tas pats su chirurgais, kurie yra nuostabūs žmonės, bet didesnių cinikų reiktų paieškoti“, – sako E. Mildažytė ir atskleidžia tris priežastis, kodėl galiausiai buvo užbaigta ta laida.

Žinoma, laidoje neapsieita ir be žiūrovų pateiktų klausimų apie tai, kas nutiko, kad žinoma moteris buvo sustabdyta prie vairo būdama neblaiva. Taip pat kalbėta ir apie plačiai nuskambėjusią laidą, kur E. Mildažytė interviu metu savo užduodamais klausimais įžeidė kitą laidų vedėją Beatą Tiškevič, ir tai sukėlė grandininę reakciją viešojoje erdvėje.

Apie visa tai ir dar daugiau – išankstinėje laidos „Nepatogūs klausimai“ su Rolandu Mackevičiumi premjeroje tik „Delfi Plius“ prenumeratoriams.