Atlikėja teigia seniau išgyvenusi dėl savo išvaizdos, vis tik, kad apkūnumas ir ryža spalva gali būti jos privalumas, tarsi vizitinė kortelė, ji suprato jau būdama penktoje klasėje. O save pamilo pažvelgusi sau į... akis ir į plaukus.

Tiesa, moteris neslepia dariusis botulino injekcijų, tačiau teigia gyvenime nesusidūrusi su plastinėmis operacijomis. Tad į klausimą, kas nutiko, kad taip išgražėjo ir ką sau pasidarė, ji atsako paprastai: tiesą sakant, aš nieko nedariau, tiesiog gyvenau.

Apie tai, kodėl šiuo metu sąskaitoje D. Virbilaitė turi tik 228 eurus, kodėl ryžosi vykti koncertuoti į Turkiją sulaukusi žinutės feisbuke iš nepažįstamo turko ir kodėl prastai pasirodė Juntinės Karalystės „X faktoriaus“ atrankoje – išankstinėje laidos „Nepatogūs klausimai“ su Rolandu Mackevičiumi premjeroje tik „Delfi Plius“ prenumeratoriams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją