„Aplinka man buvo įteigusi, kad tu negali būti laiminga, kai tu esi tokia“, – sako Violeta ir patikina tik dabar pradėjusi jaustis graži, o šešiasdešimtmečio proga įgijo dar vieną magistro laipsnį ir nebebijo itin drąsiai kalbėti apie savo išties nelengvą gyvenimo kelią. Kodėl ji turėjo viena užauginti du sūnus, ir kodėl su ja bičiuliaujasi alfonsai?

Kita tema: ukrainiečių Natalijos ir Alanos Šport istorija: dukra – scenoje su žvaigždėmis, mama – fronto linijoje. Kodėl Lietuvoje praleidusios ne vienerius metus jos svajoja grįžti į Ukrainą ir kodėl Natalija ketina imti ginklą į rankas? 

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją