Viešųjų ryšių specialistas Liutauras Ulevičius pasidalina savo elektromobilio paieškomis: jis ieško elektromobilio, kuris tarnautų keletą metų, vienu įkrovimu galėtų nuvažiuoti bent 300 kilometrų. O kokios tokių elektromobilių kainos? Anot L. Ulevičiaus, tektų už tai sumokėti nuo 35 tūkts. iki maždaug 40 tūkst. eurų. „Turint omenyje, kad Lietuvoje vidutinis darbo užmokestis dabar yra 1 tūkst. eurų į rankas, na kol kas yra taikoma 5 tūkst. eurų kompensacija, tai realiai sumokėsi 30–35 tūkst. eurų. Bet vis tiek gaunasi toli toli nuo to, kad tai galėtų būti laikoma masiniu reiškiniu“, – sako L. Ulevičius. Anot jo, šiuo metu yra tik imituojamas automobilių parko atnaujinimas.

Visos laidos temos:

  • Aplinkos tarša ir automobiliai. Kodėl valstybei realiai nerūpi pakeisti automobilių parką? Kaip atrodys, jei elektromobilius norėsime pasikrauti laidus išmetę per daugiabučio langą?
  • Seimo narė Morgana Danielė per TV pasakoja apie tai kaip ji būdama 13- metė vartojo narkotikus. Ar tikrai politikai supranta, ką jie veikia?
  • Laidų vedėjas, aktorius Mantas Stonkus pagautas girtas prie vairo. Ar tikrai visi esame šventieji prie vairo?
  • Lenktynininkui Benediktui Vanagui nutrauktas ikiteisminis tyrimas. Kaip į tai reaguoja kvailiai?
  • „Kalėdinė prekyba po vėlinių iškart – nenormalu“, - rėkia viena pirkėja. Kodėl mums patinka pilkas, niūrus, tamsus gyvenimas?

Provokuojanti dviejų vyrų diskusija apie tai... ir ne tik. Diskutuoja žurnalistas Raigardas Musnickas ir viešųjų ryšių specialistas Liutauras Ulevičius.

Visa laida prieinama „Žinių radijo“ rėmėjams „Patreon“ platformoje arba „Delfi Plius“ prenumeratoriams.