Kalbėti šia tema ekspertas pradeda nuo investuotojo portreto Lietuvoje, pagal SEB banką. „Vidutinis mažmenos investuotojas praėjusių metų pabaigoje atrodė taip: tai vyras, 51 m. amžiaus, gaunantis 1200 eurų, o jo investicinio portfelio vertė siekia 3400 eurų. Lyginant su Baltijos šalimis, Lietuvos vidutinis investuotojas yra jauniausias“, – sako G. Milieška.

Investuotojo paveikslas pasikeitė, kai į šią rinką šiemet buvo įvestas investicijų robotas. Vidutinio Lietuvos investuotojo amžius atjaunėjo iki 35-erių metų. Plačiau apie tai sužinosite konferencijos vaizdo įraše.

„Mano investicija“ – tai asmeninių finansų konferencija, skirta visiems, norintiems protingai taupyti ir investuoti turimas lėšas. Konferencija vyksta lapkričio 23–25 dienomis portale „Delfi“. Visų pranešėjų video galite rasti „Delfi Plius“.

Už konferencijos pranešėjų turinį „Delfi“ redakcija neatsako.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją