Na, o pirmosios, įvadinės laidos proga kalbiname labai spalvingą asmenybę, aistringą kovotoją prieš patriarchatą ir už lygias galimybes tiek moterims, tiek ir įvairiausių seksualinių orientacijų žmonėms. Ši mergina dar praėjusių metų išvakarėse socialiniame tinkle „Instagram“ sukūrė revoliuciškai atrodančią erdvę pavadinimu „Ta lezbė feministė“, kurią netrukus pradėjo sekti tūkstančiai.

Neabejotina Robertos Kliknaitės administruojamo profilio sėkmės formulė – tiesioginis dialogas su savo auditorija ir jos pačios atsivėrimas tokiomis aštriomis temomis kaip seksualinis darbas, seksualinė prievarta, lytinė orientacija, feminizmas, lyčių nelygybė, stereotipai, lydintys tiek vyrus, tiek moteris nuo pat mažens, smurtas prieš moteris ir daug kitų socialinių problemų, kurias aptariame ir šios laidos metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)