Kalbantis šia tema laidos vedėjas pateikė žymaus kovotojo Mike'o Tysono pavyzdį – ši bokso legenda turėjo ir tamsių praeities dėmių – sėdėjo kalėjime už išprievartavimą, o juk buvo labai matoma visam pasauliui, nes aktyviai užsiėmė viešaisiais ryšiais.

„Taip, M. Tysonas sėdėjo už išprievartavimą, nors tuomet šiek tiek kilo klausimas, ar apskritai tas nusikaltimas buvo įvykdytas. Žinau savo kailiu, kad kai eisi žinomesnis, kai žmonės žino, kad tu turi pinigų, tai vien tai, kad pareikš tau kaltinimą, tiems žonėms gali atnešti daug pinigų.

Apskritai jeigu kalbame apie patį sportą, žmonės linkę viską susieti: jeigu yra kovos menai, ir buvo koks nors nusižengimas, susijęs su agresija, brutalumu, tai iš karto ant viso sporto dengiasi juodas šešėlis. Vis tik, bet kokiu paros metu, bet kokią metų dieną nuvykite į Lazdynų priimamąjį – kiek ten rasite sužalotų, sudaužytų, išprievartautų žmonių? Ir kiek iš šių nusikaltimų padarė kovotojai? Mes žinome kokius keturis ar penkis atvejus Lietuvoje, kuomet kovotojai kažkuo nusižengė. Dėl tų kelių nusižengimų šešėlis ant visos kovos menų bendruomenės krenta.