Klausimus dietistei galite pateikti specialioje skiltyje, kurią rasite Delfi.lt arba Delfi Plius. Taip pat juos galite siųsti elektroniniu paštu klausk@delfi.lt.

14 metų Augustė rašo dietistei: norėčiau susitvarkyti maisto meniu, kad būtų kuo sveikesnis, ir kad būtų galima numesti svorio.

Dietistė pagiria Augustę, kad ši nesigriebia drastiškų dietų, kaip dažnai nusprendžia daryti paaugliai. Tai gali turėti pasekmių visam gyvenimui, mat greitas svorio numetimas gali išbalansuoti moteriškų hormonų pusiausvyrą.

Patarimai, kaip paaugliams numesti svorio – laidoje.

O štai 60 metų Jolanta dietistės klausia: mane labai kankina menopauzės simptomai – didelis prakaitavimas, karščio bangos dienos ir nakties metu, nemiga. Gal patartumėte kokį maistą turėčiau valgyti, ką galiu gerti, ko negerti (alkoholio nevartoju).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)