Naujas mylimasis ir naujas gyvenimo etapas. Kaip ji jautėsi, kai jos skyrybas su buvusiu mylimuoju Mino aptarinėjo visa Lietuva, o jiems teko ilgus metus peštis dėl namo ir varstyti teismų duris? „Tikrai buvo nelengva, nemeluosiu“, – sako pašnekovė.

Ir sukrečianti Mindaugo Grudzinsko istorija. Už žmogžudystę nuteistas tėvas, gyvenimas pusbadžiu ir Vokietijoje surasta meilė: „Eidavome į mokyklą utėlėti. Vyriausia sesuo tiesiog eidavo per konteinerius ir maisto ieškodavo. Eidavo pas kaimynus į tvartą ir imdavo bulves su lupenomis, kurias ūkininkai duodavo kiaulėms šerti“.

Kodėl buvęs vyras jam turi atseikėti 50 tūkstančių eurų kompensaciją ir jį jau dvejus metus turi išlaikyti?

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)