Dailius Dargis ne kartą buvo prašęs Pukelio duoti interviu. Vyko pokalbiai telefonu. Jis vis žadėjo, kad interviu duos, bet kol kas savo pažado netesėjo.

Dar sovietiniais laikais futbolas buvo tapatinimas su nusikalstamu pasauliu, kurio atstovai tapo banditų gaujų nariais, sėjusiais baimę Lietuvoje net ir atgavus jai nepriklausomybę.

Dalis jų šiandien – priversti plautis reputacijos dėmes teismuose ar bandydami paveikti žiniasklaidos atstovus keisti savo nuomonę. Vienas tokių – Švinius, tiksliau A. Pukelis, kurio viešą debiutą galėjome visai neseniai išvysti ir pas Andrių Tapiną.

Akivaizdu, kad ši asmenybė neduoda ir, manau, dar ilgus metus neduos užsnūsti kolegoms iš skirtingų žiniasklaidos kanalų bei teisėsaugos organams.

Maža to, ne tik jiems – bet ir verslo pasauliui, kuriame p. Šviniaus legenda pasipildo vis naujais faktais.

Ne ką mažiau įdomesnė ir p. R. Karpavičiaus asmenybė, kurio mirties palikimas yra tapęs viena didžiausių šių laikų dramų Lietuvoje.

Drama, kurioje pagrindinė aktorė yra niekam nežinoma atsitiktinai sutikta „gražuolė“ iš Kauno ir garsiausi šalies pareigūnai bei stipriausios šalies advokatų kontoros, savo pajėgas išdėliojusios skirtingose fronto linijose – ne Rytų ir Vakarų, o akylai saugo pirmą žmoną su sūnumi ir antrą bei dar brolį, kovojančius dėl paliktų milijonų.

Deja, bet šioje dramoje jau aišku – garsiausių pareigūnų rolė nebuvo visiškai sėkminga. Po keistų vizitų Tenerifėje, milijonieriaus viloje po jo mirties – jie jau neteko savo pareigų, nes jų vizito motyvai pasėjo labai gilias abejones.

Bet kas gi bendro tarp jų? Milijonieriaus, keistomis aplinkybėmis visą savo turtą palikusio broliui ir antrai žmonai, Skirmanto debiutų sėkmę internete lėmusio Šviniaus ir šalies futbolo politiką vairuojančių?

Išskirtiniais faktais grįsta istorija, gyvais liudininkais, atskleidžiančiais tai, kas iki šiol nebuvo žinoma. Visi atsakymai – šiame video epizode.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)