Anot 47-erių A. Giedraičio, jau ne vienus metus akį jam rėžia prastas Vilniaus „Ryto“ klubo darbas komplektuojant komandos sudėtį. Tai viena iš priežasčių, lėmusių suprastėjusius klubo rezultatus ir sunkią rėmėjų paieška – natūralu, kad tai turėjo įtakos ir „į vienus vartus“ pralaimimai konkurencinei kovai su Kauno „Žalgiriu“.

Anot A. Giedraičio, ypač dažnai prašaunama su legionieriais. Štai ir šį sezoną vilčių nepateisino ir komandą paliko Chrisas McCullough, Keithas Bensonas, Ryanas Boatrightas, pačioje sezono pradžioje iš ekipos dezertyravo Demetrius Jacksonas, turėjęs būti vienu iš ekipos lyderių.

Pašnekovo nuomone, situacija turėtų pagerėti, kai klubą papildė anksčiau Klaipėdos „Neptūne“ dirbęs naujasis sporto direktorius Donatas Zavackas, pats ilgus metus žaidęs sostinės ekipoje.

A. Giedraitis norėtų, kad Vilniuje atsirastų naujas krepšinio klubas. O jį ketina įkurti verslininkas Gediminas Žiemelis. Anot buvusio žaidėjo, konkurencija „Rytui“ gali išeiti į naudą – jis nemano, kad jei sostinėje bus nauja komanda, „Rytas“ išnyks.

Pokalbio metu užsiminta ir apie „Žalgirį“, kurio solidus žaidimas Eurolygoje maloniai stebina A. Giedraitį. „Netikėjau, kad pasitraukus Šarūnui Jasikevičiui, žalgiriečiai rungtyniaus taip gerai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)