„Aš turiu daug ordinų, net iš Dalios Grybauskaitės rankų. Tačiau kai tau bėda, niekas tavęs neskuba apginti ir tie ordinai tikrai nieko neverti“, – nusivylęs politikais, nepadėjusiais jam apsiginti dopingo skandale, sako Jevgenijus.

Šiandien Jevgenijus atvirai apie tai, kodėl jis džiaugiasi baigęs profesionalaus sportininko karjerą, apie neseniai užgimusius jausmus mylimajai ir naują gyvenimo etapą.

Kita tema: Dar prieš keletą metų Beatričė Paškevičiūtė buvo žinoma kaip ištikima stilistės Agnės Jagelavičiūtės asmeninė asistentė, tačiau šiandien ji pati yra kylanti žvaigždė. O Arnas Skardžius lietuviams tapo atpažįstamu sudalyvavęs televizijos realybės šou „Sala“, tačiau gyvenime užima solidžias pareigas ir tarp savo kolegų yra laikomas itin sumaniu pardavėju, kuris gali parduoti praktiškai viską.

Šiandien jie pažers daugybę patarimų, kaip parduoti savo įvaizdį ir idėjas.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)