Nors lietuviai pateko į Senojo žemyno čempionatą, tačiau lemiamose rungtynėse tik vienu tašku įveikė potencialiai kur kas silpnesnę Danijos komandą. Anksčiau mūsiškiai pralaimėjo tiems patiems danams, triuškinamai nusileido belgams

Pasak trenerio, Lietuvos rinktinei kaip oro trūko individualiai stiprių, taip pat psichologiškai tvirtų žaidėjų. Pašnekovo teigimu, taip yra dėl to, kad ilgą laiką Lietuvoje nebuvo ugdomos jaunųjų krepšininkų individualus meistriškumas, o buvo skiriama per daug dėmesio komandiniam žaidimui. Treneris neliko patenkintas ir mūsų nacionalinės komandos vyriausiojo stratego Dariaus Maskoliūno darbu, bet kategoriškai neteigė, kad pastarajam reikia atsistatydinti. Pašnekovui skauda širdį, kad jau nemažai metų pajėgaus klubo neturi Vilnius.

Jis teigiamai vertina Gedimino Žiemelio sprendimą sostinėje kurti kitą krepšinio komandą ir šio verslininko siekį kad būsimoji ekipa žaistų Eurolygoje. Nors Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį pralaimėjo Madrido „Real“ klubui, bet apskritai R. Endrijaitį džiugina solidus žalgiriečių pasirodymas šio sezono Eurolygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)